Gaybars en hotels in Fresno

Gaybars en hotels in Fresno

Fresno is een stad in Californië met een kleine Gayscene en een opkomende kunstscène. Het biedt gemakkelijke toegang tot Yosemite National Park.

Fresno is de armste stad in de rijkste staat van Amerika. De kosten van levensonderhoud zijn daardoor veel lager. Fresno zou gemakkelijk kunnen genieten van een enorme groei als de vervoersverbindingen naar San Francisco en Los Angeles worden verbeterd.

Hotels in Fresno

Fresno

Er is een goede selectie van Gayvriendelijke hotels in Fresno. De stad is redelijk groot en je zult waarschijnlijk het openbaar vervoer gebruiken om je te verplaatsen. Het is waarschijnlijk het beste om centraal te blijven in Downtown Fresno. Klik hier om in meer Fresno-hotels te zoeken.

 

Bekijk tarieven en boek nu

Gayvriendelijke Fresno-rondleidingen en -ervaringen

Blader door onze zorgvuldig geselecteerde selectie Gayvriendelijke tours en ervaringen in Fresno van onze partners met gratis annulering 24 uur voordat uw tour begint.

FAB Fresno is een LGBT + bar en club in Fresno. Er is een verwarmd terras. U kunt het laatste Drag Race-seizoen op tv bekijken. Er zijn vaak 's avonds dragshows. Dit is een leuke, vriendelijke Gaybar.

Kenmerken

bar, muziek, eten, tv

716 E Olive Ave, Fresno

weekdag: ma: gesloten di-vr: 6-2 uur
weekend: za: 2-2 uur zo: 12-12 uur

The Red Lantern is een populaire Gaybar in Fresno. Het is zeven dagen per week tot laat geopend. Er is een podium en een flinke dansvloer. Je kunt karaoke proberen. U kunt ook op het terras roken. Zeker de moeite van het bekijken waard als je op een gay-avondje uit bent in Fresno.

Kenmerken

bar, muziek, karoke

4618 E Belmont Ave, Fresno

weekdag: ma-vr: 2 - 2 uur
weekend: za-zo: 2 - 2 uur

Alibi is een kleine, relaxte Gaybar in Fresno. Een goede plek om te stoppen voor een cocktail voordat u uw avondje uit naar Red Lantern of Fab afsluit. Er is ook een overdekte zithoek in de buitenlucht.

Kenmerken

bar

4538 E Belmont Ave, Fresno

weekdag: ma-do: 4-2 uur
weekend: vr-za: 2-2 uur zo: 4-2 uur