Gurgaon mannelijke massagespa's

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Exclusive: 25% Discount

Man-naar-man massagespa en Gaysauna in Gurgaon. De faciliteiten van G69 omvatten een stoomkamer, droge sauna, donkere kamer, privédouches, fitnessruimte, bar, zonneterras. Gratis wifi aanwezig.

Behandelkamers zijn voorzien van centrale airconditioning en bieden totale privacy en een lekker ruikende ambiance. Er zijn schone handdoeken en rubberen pantoffels aanwezig.

De spa organiseert op zaterdag 'Dark Night', waar u met andere gasten onbeperkt kunt genieten van stoombad, douche, donkere kamer en meer.

dichtstbijzijnde station: Guru Drona Charya (tegenover pijler # 52)

Eigenschappen

stoombad, massage, spa, fitnessruimte, gratis wi-fi

Bijgewerkt: 30-sep-2019

2F Bishamber Complex, Sikanderpur Main Market, Gurgaon

weekdag: 12:00 - 21:30
weekend: 12:00 - 22:00 uur

3.1
Publieksbeoordeling

Vanaf 67 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.