Gay Hoi An · Diensten

Gay Hoi An · Diensten

Onze verzameling van andere Gaybedrijven, dienstverleners en LGBT-organisaties in Hoi An.

x

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Mis deze fantastische ervaring niet tijdens uw verblijf in Hoi An, met een kookles als geen ander.

Je avontuur begint met een bezoek aan een markt met lokale producten; een boottocht langs de prachtige Thu Bon-rivier, met bezienswaardigheden zoals het eiland Cam Nam en het vissersdorp Duy Hai, terwijl je onder de majestueuze Cua Dai-brug door vaart. Dit zal je vervolgens leiden naar een leuke mandboottocht door het Water Palm Village, gevolgd door een rit in een waterbuffelkar die je naar de Sabirama Cooking School en het restaurant brengt. Uw menu bevat 4 lokale Vietnamese gerechten, van Vietnamese rijstbroodjes tot kip met citroengras en chili, evenals een dessert van plakkerige rijstcake.

Rondleidingen / lessen duren ongeveer 5 uur. De ochtendtour begint om 8 uur vanuit je hotel en keert voor 00 uur terug naar je hotel. De middagtour begint om 1 uur vanuit uw hotel en keert voor 00 uur terug naar uw hotel. Raadpleeg de website voor volledige informatie over ophalen en wegbrengen.

Eigenschappen

hotel pick-up and drop-ff, english speaking guide, market tour, welcome drink, boat trip, basket boat ride, foot massage

Bijgewerkt: 21-nov-2019

Cẩm Thanh, Hội An


5.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 55 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.