Gay Irkoetsk · Jeugdherbergen

Gay Irkoetsk · Jeugdherbergen

Irkoetsk is een stad in Siberië, misschien geen bestemming voor Gayreizigers. We werken echter alleen met Gayvriendelijke etablissementen, zodat Gayreizigers veilig kunnen reizen in dit deel van de wereld.

Waarom dit hotel ?: Gayvriendelijk. Budgetvriendelijk.

Hostel is gemeld als GESLOTEN - februari 2022

Eigenaar beschrijving: “VIVA Hostel Irkutsk is het eerste en enige hostel in Irkoetsk, vriendelijk en gericht op Gay's. We zijn altijd blij om nieuwe en interessante gasten te verwelkomen. Een onderscheidend kenmerk van ons hostel is de onberispelijke netheid, elke Gayseksuele reiziger zal zich thuis voelen, omringd door warmte en zorg, het personeel zal je vertellen wat de beste plaatsen zijn om te bezoeken, vertellen over bezienswaardigheden. Omdat de stad Irkoetsk in het koude Siberië ligt, hebben we een aparte SPA-ontspanningsruimte met een sauna, waar gasten die groene thee drinken met handgemaakte Baikal-bosbessensiroop kunnen opwarmen en ontspannen.

Daarnaast verzorgen we tours naar het Baikalmeer, en kunnen we ook een leuk feestje organiseren. Gasten van VIVA Hostel kunnen kaartjes kopen voor een transfer naar Olkhon Island, Baikal. Betreed verbazingwekkende wilde plekken, begeleid door ervaren en sterke gidsen. "

Vermeld bij uw boeking “GTravel” en ontvang gratis een sessie in de SPA-ontspanningsruimte.

Kenmerken

gedeelde badkamer, keuken, parking, airconditioning, restaurant, massage, spa, sauna, gratis wifi

Suhebaatar Street, Irkutsk


Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.