Gay Jackson-bars, hotels en meer

Gay Jackson-bars, hotels en meer

Jackson is de hoofdstad van de staat Mississippi, en weliswaar niet het meest Gay-populaire deel van de VS, de thuisbasis van de Bible Belt.

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Temidden van de zwaaiende vlag, gaad angstige mensen, was er een vreemde oase te vinden in Jackson's enige Gaybar. Helaas is de enige Gaybar in Jackson gesloten en is er nog geen nieuwe locatie voor de LGBT + -gemeenschap.

Hotels in Jackson

Jackson MS

 

Bekijk tarieven en boek nu

Gayvriendelijke Jackson Tours en ervaringen

Blader door onze zorgvuldig geselecteerde selectie Gayvriendelijke tours en ervaringen in Jackson van onze partners met gratis annulering 24 uur voordat uw tour begint.

 

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.