Gay-kaart van Bangkok

Gay-kaart van Bangkok

Onze interactieve Gaykaart van Bangkok. U kunt een locatie zoeken, uw zoekopdracht filteren en meer gedetailleerde informatie over de locatie krijgen.

Locatie Type Icoon
Hotels

Locatie Type Icoon
Bar

Locatie Type Icoon
Het eten

Locatie Type Icoon
Dansclub

Locatie Type Icoon
Sauna

Locatie Type Icoon
Massage

Locatie Type Icoon
Service Provider

Locatie Type Icoon
Fitnessruimte

Locatie Type Icoon
Aantrekkingskracht

Locatie Type Icoon
Shop

Locatie Type Icoon
Bars lesbisch

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.

Hotel snel zoeken

De Standaard, Bangkok Mahanakhon

The Standard, Bangkok Mahanakhon

The Standard, Bangkok Mahanakhon is gevestigd in een van de meest iconische gebouwen aan de skyline van de stad, tussen de populaire Gayvriendelijke gebieden Silom en Sathorn. Het ligt dicht bij de oude binnenstad en de Chao Phraya-rivier, omgeven door geweldige restaurants en bars, en op slechts enkele minuten lopen van het weelderige en vrolijke Lumpini Park. Met kamers variërend van 40 m² tot een uitgestrekt penthouse van 144 m², een zwembad met terras , een fitnesscentrum, vergaderzalen en een dynamische verscheidenheid aan eet-, drink- en uitgaansgelegenheden, The Standard, Bangkok Mahanakhon is geschikt voor elke reiziger, op elk moment van de dag of de nacht. Er is The Parlor, het middelpunt van het hotel gezelligheid, cocktails, werken, loungen, livemuziek, lezingen en meer, de eclectische en onverwachte theesalon; Tease, Amerikaanse steakhouse-klassiekers bij The Standard Grill, een nieuwe ambachtelijke bierbar, Double Standard, een bekroonde Chinese keuken van Mott 32, en twee opmerkelijke torenhoge dinerervaringen van Ojo, een Mexicaans geïnspireerd restaurant, geregisseerd door een van de beste chef-koks in Mexico tot Sky Beach, de hoogste bar op het dak in de open lucht in Bangkok. Kijk op de officiële website van het hotel voor alle details en boek direct voor de beste tarieven. Sky Beach is terug, groter en beter! Hoog gelegen op The Standard, Bangkok Mahanakhon, ontwaakt het legendarische Sky Beach na het regenseizoen met een uitbarsting van feestelijke energie, net op tijd voor de feestdagen! Geniet van ongeëvenaarde uitzichten over de stad terwijl Sky Beach verandert in een levendig feestparadijs. Dans onder de sterren op livemuziek die het dak in vuur en vlam zet, en laat het ritme je de nacht in voeren met beats van de beste dj's van de stad. November markeert de aftrap van een oogverblindend seizoen vol feesten, beats en adembenemende uitzichten in het hart van de feestvreugde van Bangkok.

Wat is er vandaag

Gayseksueel Bangkok Evenementen