Gay Gids en Hotels in Karpenissi

Gay Gids en Hotels in Karpenissi

Karpenissi is een stad in centraal Griekenland. Het staat bekend als het "Zwitserland van Griekenland" vanwege zijn bergen.

Karpenissi is een onontdekt juweeltje. De dramatische met pijnbomen begroeide berg rondom de stad is een lust voor het oog. Het is ongeveer drie uur rijden van Athene en het is een van de meer afgelegen delen van Griekenland.

Hotels in Karpenissi

Karpenissi

Karpenissi is een opkomende toeristische bestemming met een ongewoon landschap voor de Middellandse Zee. Er zijn genoeg hotels om uit te kiezen.

 

Bekijk tarieven en boek nu
Waarom dit hotel?: Landelijke zelfstandige lodges met sauna's!

Chalet Likouresi Village is een uniek Gayvriendelijk lodgeresort op het platteland van Karpenisi, Griekenland. Traditionele hutten in Lodge-stijl lijken op het gevoel van een Fins skiresort aan de voet van de berg Velouchi in wat vaak een van de mooiste landelijke steden van Griekenland wordt genoemd, zelfs sneeuw in de wintermaanden!

Perfect in de winter en gelegen naast een skiresort of voor een bosontsnapping in de zomer, biedt Chalet Likouresi Village lodge-opties met twee slaapkamers en ensuite badkamers, open haard, keuken, tv, gratis wifi, centrale verwarming/airco indien nodig en lodge priveparkeren.

Chalets worden ook geleverd met een sauna in Finse stijl om in te ontspannen als onderdeel van uw badkamersuite. Alle chalets hebben een geweldig uitzicht op de omliggende bergen en de rivier. Er kunnen ook barbecues worden aangevraagd. Het ontbijt wordt elke dag voor u geserveerd in uw hut en is continentaal. Het nabijgelegen stadje Karpenisi is ook een prima plek om zowel overdag als 's avonds te eten en te drinken.

Raadpleeg de officiële website en neem contact op voor meer details en boekingsinformatie.

 

Functies

finse sauna, airco, gratis wifi, geluidsinstallatie, ontbijt, badkamer, blokhutgevoel, landelijke ligging, fietsverhuur, bbq

2nd Km Karpenisiou , Kallitheas


Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.