Gay Koh Samui · Stranden

Gay Koh Samui · Stranden

Koh Samui staat bekend om zijn witte zandstranden met kokospalmen. De meeste zijn goed georganiseerd met tal van bars, cafés en restaurants in de buurt.

x

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Met een lengte van 7 km is Chaweng Beach het langste, meest ontwikkelde en populairste strand van Koh Samui. Het gebied rond het einde van Soi Lamdin (bij Chaweng Beach Rd) is vooral populair bij Gayseksuele zonaanbidders.

Het strand heeft alles, van een brede selectie aan strandbars en restaurants tot watersportverhuur (jetski's, bananenboten, windsurfen) en meer.

Er zijn talloze chique resorts langs het strand die teruggaan tot Chaweng Beach Rd, het epicentrum van het Gay (en hetero) nachtleven van Koh Samui.

Eigenschappen

strand

Bijgewerkt: 17-okt-2019

Chaweng Beach, Samui


4.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 51 stemmen Stemmen

Het op een na grootste strand van Samui ligt op een hoek in het zuiden van het eiland. Het witte zandstrand Lamai Beach heeft een stillere, meer relaxte sfeer dan Chaweng, maar er is nog steeds genoeg te zien en te doen.

Lamai Beach op Koh Samui

Aan de zuidkant van het strand kun je het beste zwemmen. Het noordelijke uiteinde is vrij ver weg stiller en ondiep. Langs de weg direct achter het strand is een ruime keuze aan strandrestaurants en goedkopere eet- en drinkgelegenheden.

Eigenschappen

strand

Bijgewerkt: 10-sep-2019

Lamai beach, Samui


3.3
Publieksbeoordeling

Vanaf 59 stemmen Stemmen

MaeNam (of Mae Nam) Beach strekt zich uit ten westen van het strand van BoPhut langs de noordkust van Samui.

maenam-strand-koh-samui-thailand

Dit rustige strand is omzoomd met kokospalmen en heeft een deel van het Samui-karakter behouden sinds de dag vóór het massatoerisme (hoewel de afgelopen jaren luxe resorts zijn ontstaan, zoals de W Resort & Spa).

Het strand biedt ook een geweldig uitzicht over de omgeving Koh Pha-ngan.

Eigenschappen

strand

Bijgewerkt: 10-sep-2019

MaeNam Beach, Samui


4.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 67 stemmen Stemmen

BoPhut, gelegen aan de noordkust van Koh Samui, is een prachtig ingesprongen strand dat vaak "baai" wordt genoemd. De zandige kustlijn is een paar kilometer lang.

BoPhut is ook de thuisbasis van het beroemde "Fisherman's Village", een smalle straat met houten Chinese winkelpanden, boetieks en restaurants.

Eigenschappen

strand

Bijgewerkt: 17-okt-2019

BoPhut Beach, Samui


3.5
Publieksbeoordeling

Vanaf 58 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.