Gay Landrais Hotels & Guesthouses

Gay Landrais Hotels & Guesthouses

Landrais is een Franse gemeente in de regio Nouvelle-Aquitaine - een mooie afgelegen plek voor een rustig uitje.

In Landrais vindt u verschillende panden voor een pauze op het Franse platteland. Het is zeker geen feestbestemming, maar het is een geweldige plek om tot rust te komen en het omliggende departement Charente-Maritime te verkennen.

Hotels Landrais

Landrais

eigenaar beschrijving: Le Clos de Landrais, een prachtig eigendom van en beheerd door Gay's, gelegen op het Franse platteland. De accommodaties bestaan ​​uit een gastenverblijf, een mooi apart huisje en unieke heldere koepels.

Het gastenverblijf beschikt over mooie grote slaapkamers met elk een eigen badkamer. Het ontbijt is ook inbegrepen. Het privécottage is perfect voor groepen tot 4, met 2 slaapkamers, een volledig uitgeruste keuken en een woonkamer.

Het werkelijk unieke kenmerk van Le Clos de Landrais is Aunis 'Bubble, transparante bollen waarmee u echt onder de sterren kunt slapen. 'Een knus bed, een warme kamer, perfecte verlichting, goede ventilatie, een mooie badkamer, zachte en droge handdoeken en… de duizend sterren boven je'.

Landrais


Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.