Madison Gay Bars, Clubs en Hotels

Madison Gay Bars, Clubs en Hotels

Madison is de op een na grootste stad van Wisconsin. Je vindt verschillende gay-locaties om te verkennen in Madison.

Madison staat bekend om zijn ambachtelijke bieren. Je zult zeker goed drinken in Madison, Wisconsin. Madison is ook de thuisbasis van een groeiend aantal tech-startups. Het is een snelgroeiende stad.

Hotels in Madison

Madison

Madison heeft een omvangrijke muziek- en podiumkunstenwereld. Madison is een charmante stad om te verkennen. Er is een ruime keuze aan hotels om uit te kiezen.

 

Bekijk tarieven en boek nu

Rondleidingen in Wisconsin

Momenteel beschikbare tours om te boeken in de staat Wisconsin.

Gaybars in Madison

Shamrock Bar & Grille is een Gaybar in Madison. Ze serveren stevig, katerverbrandend voedsel. Het is zeven dagen per week geopend.

Features

bar

117 W Main St, Madison


Woof's is een gay-sportbar in Madison. Het is een vrij kleine bar waar goedkope drankjes worden geserveerd. Woof's bevindt zich in Downtown Madison en is populair bij de lokale bevolking.

Features

bar

114 King St, Madison

weekdag: ma-do: 4-2 uur
weekend: vr-za: 4-2 uur zo: 30-12 uur

Gayclubs in Madison

FIVE Nightclub is de meest bruisende gay-locatie in Madison. Het is een must tijdens je gay-avondje uit in Madison. Er is een podium voor dragshows en een dansvloer. In het weekend moet je hier zijn.

Features

bar

5 Applegate Ct, Madison

weekdag: ma-di: 4-2 uur wo: 4-12 uur do-vr: 4-2 uur
weekend: vr-zo: 4-2 uur

Sotto is een Gay-populaire club in Madison. Het ligt in het centrum en trekt vaak een jonger publiek. Open van donderdag tot zondag van 10 uur.

Features

club

303 N Henry St, Madison

weekdag: do-vr: 10-2 uur
weekend: za: 10-2 uur

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.