Gay Maldiven Guide

Gay Maldiven Guide

Gayreizen op de Malediven

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

De Malediven bestaan ​​uit 1200 eilanden in de Indische Oceaan en is een van 's werelds mooiste landen, maar het kan een moeilijke bestemming zijn voor LGBT-reizigers. Dat gezegd hebbende, reizen veel Gaystellen elk jaar naar de Malediven - veel met ons zusterbedrijf OutOfOffice.com die gespecialiseerd zijn in luxe Gayreizen naar de Malediven en zorgt voor alles, van uw vluchten tot uw aankomst watervliegtuig of speedboot. De full-service ervaring op de Malediven is niet iets dat gemakkelijk online kan worden geboekt.

Als je even weg wilt van de drukte van het dagelijkse leven en ultieme ontspanning wilt ervaren, dan kan The Maldives tegen een stootje.

Deze eilanden vormen een kleine Zuid-Aziatische soevereine staat, de Republiek der Malediven. Aangezien de Malediven onder de islamitische wet vallen, is Gayseksualiteit illegaal en kan er de doodstraf op staan. De Malediven worden echter een steeds populairdere bestemming voor LGBT-reizigers. Dit klinkt misschien allemaal een beetje verwarrend, maar wees geduldig.

Hoe Gayvriendelijk is de Malediven?

Als je in de hoofdstad van het vasteland van Male bent, zul je merken dat alcohol verboden is en openbare uitingen van genegenheid niet worden aangeraden, vooral niet voor stellen van hetzelfde geslacht. Er gelden echter andere regels in de vele resorts van de Malediven, en mensen die naar de Malediven reizen, verblijven alleen in de resorts - Malé is nauwelijks een bestemming voor een bucketlist.

In de resorts vind je alcohol vrij stromen en paren van gelijk geslacht zullen zich welkom voelen. De resorts zijn particuliere vakantiebestemmingen die mensen van over de hele wereld aantrekken en de sharia-wetgeving wordt niet opgelegd. De resorts worden vaak in het westen beheerd en zijn eigendom van en het land realiseert zich dat het afhankelijk is van toerisme om zelfs maar te kunnen functioneren.

Wat is er te doen op de Malediven?

Als u een strandliefhebber bent, zult u tevreden zijn met de Malediven, maar wat als u niet graag urenlang op het zand of een zonnebank ligt? Er zijn tal van geweldige excursies en maritieme activiteiten om aan deel te nemen. Martin Popplewell legt het uit in deze video.

Toerisme op de Malediven

Nog maar 40 jaar geleden genoten de Malediven van hun hernieuwde onafhankelijkheid van het Britse rijk. Op dat moment trok het weinig toerisme aan, maar dat begon begin jaren 70 te veranderen. De eerste resorts begonnen te ontstaan ​​en steeds meer toeristen stroomden naar de eilanden.

Het duurt niet lang voordat de Malediven een van de meest luxe vakantiebestemmingen worden. Er ontstonden talloze vijfsterrenhotels, zoals de Anantara Kihavah Maldiven met een wereldberoemd onderwaterrestaurant. Bovendien heeft de SKY-bar van het hotel een eigen telescoop en een eigen astronoom. Bij de Lily Beach Resort en Spa je kunt verblijven in een van de iconische waterbungalows van The Maldives en voor een luxe hotel op de Malediven, probeer het Conrad Rangali.

Misschien wilt u een reis met twee centra overwegen. Koppelen Sri Lanka met de Malediven is een geweldige optie. Je gaat de grote culturele bezienswaardigheden van Sri Lanka verkennen, inclusief de vele glorieuze tempels, en daarna ontspannen en genieten op een Maldivisch eiland.Per watervliegtuig naar uw eiland op de Malediven reizen

Reizen per watervliegtuig op de Malediven is een unieke ervaring. Je reist vanaf het vasteland van Male International Airport per watervliegtuig naar je eilandresort. Het is een ervaring op zich. Bekijk een videogids van ons zusterbedrijf OutOfOffice.com hieronder of lees meer in hun volledige blog - een gids voor watervliegtuigen op de Malediven.

Mensen reizen niet naar de Malediven om te feesten - dit is niet Berlijn! Mensen reizen naar de Malediven om de perfecte stranden, de luxe resorts, het helderblauwe water te ervaren en om te genieten van romantiek.

Waarom zouden Gayreizigers niet ook een deel van de actie willen?

Omdat de populariteit van de Malediven blijft groeien, moesten de resorts hun spel verbeteren. Bijgevolg vindt u hier uitstekende à-la-cartegerechten, heerlijke wijnen en service van topkwaliteit. Onnodig te zeggen dat de Malediven het erg goed doen in de toeristische sector. De economie is grotendeels gebaseerd op toerisme.

Gayreizigers kunnen rekenen op een warm onthaal op de Malediven. Veiligheid kan niet worden gegarandeerd, maar hetzelfde geldt voor vrijwel elke vakantiebestemming.

Op de Malediven vind je natuurlijk geen Gaybars. Maar we hebben onze favoriete eigendommen gekozen. En zoals we al eerder zeiden, als je je niet op je gemak voelt om online te boeken, geef dan onze collega's op OutOfOffice.com een telefoontje en een van hun deskundige LGBT-reisteam zal uw reis kunnen boeken om ook uw vluchten op te nemen en Watervliegtuig Maldiven of speedboottransfers.

Sommige Gayseksuele reizigers willen hun bescherming niet aanbieden aan een land met zulke conservatieve wetten. Helaas is Gayseksualiteit nog steeds illegaal in meer dan 70 landen. Maar Gay's hoeven niet bang te zijn dat de halve wereld voor hen is afgesloten. Er zijn manieren en middelen, er zijn mazen in de wet, en eerlijk gezegd is er veel hypocrisie. Zolang het toerisme de Maldivische economie aandrijft, worden toeristen verwelkomd, of ze nu Gay zijn of hetero.

De Malediven waren het eerste land ter wereld dat tijdens de COVID-19-pandemie een eigen loyaliteitsprogramma lanceerde om stamgasten terug naar het land te lokken. Malediven Border Miles geven degenen die terugkeren naar de eilanden een gelaagd systeem van extraatjes. Slim!

Moet ik mijn Gayhuwelijk aangeven bij immigratie op de Malediven?

Elke keer dat we de Malediven hebben bezocht, hebben we nog nooit een probleem gehad met immigratie of paspoortcontrole. Dat gezegd hebbende, raden we aan om jezelf te scheiden van je Gayseksuele of lesbische partner voordat je door de paspoortcontrole gaat. Het is gewoon gemakkelijker en het is onwaarschijnlijk dat u lastige vragen krijgt, afgezien van de gebruikelijke vragen "waar logeert u?" en "hoe lang ben je hier?"

Gay huwelijksreizen op de Malediven

LGBT-huwelijksreizen op de Malediven zijn perfect mogelijk. Het kiezen van het juiste resort is echter belangrijk. Velen bieden huwelijksreisvoordelen aan paren van hetzelfde geslacht en zorgen ervoor dat u gelijk wordt behandeld. Er zijn ook hotels met Gaymanagers op de Malediven en dus houden ze van LGBT-bezoekers! Onze collega's bij OutOfOffice.com zal kunnen adviseren.

Een Gay- of lesbische huwelijksreis op de Malediven is idyllisch. Ja, er zijn overwegingen, maar als je in je eilandresort bent, hoef je niet open te staan ​​dat je een relatie hebt - we bedoelen echter niet droog wippen op de ligbedden!

Wanneer bezoeken

Het hoogseizoen op de Malediven loopt van november tot april, maar het beste weer vind je in januari en februari. Op andere tijden van het jaar is het nog steeds prima om te bezoeken, maar het kan zijn dat je af en toe een regenbui moet verdragen - hoewel dat meestal prima is omdat je op een onbewoond eiland bent!

Malediven of Seychellen - wat is beter?

Een veel gestelde vraag - is de Malediven of Seychellen beter? De Seychellen hebben meer progressieve LGBTQ + -rechten dan de Malediven, maar beide zijn idyllische bestemmingen als ze de juiste eigendommen bezoeken.

Visum

Uw paspoort moet nog minimaal 6 maanden geldig zijn. Bij een verblijf van minder dan 30 dagen ontvangt u bij aankomst een gratis visum.

Geld

De munteenheid op de Malediven is de Maldivische Rufiyaa, maar de Amerikaanse dollar is de munteenheid bij uitstek als je een toerist bent.

Uw reis naar de Malediven boeken

We raden aan om een ​​expert in te schakelen als het gaat om het boeken van een reis naar de Malediven als Gaypaar of lesbisch stel. Onze collega's bij ons zusterbedrijf OutOfOffice.com zijn experts als het gaat om LGBT-reizen. De eigendommen waarmee ze werken op de Malediven bieden zelfs Gayhuwelijksreisvoordelen aan koppels van hetzelfde geslacht. Je kunt ze bellen + 44 (0) 20 7157 1570 of vanuit de VS. 1-888-489-8383 of informeer rechtstreeks bij hen over hun Gay Maldiven pagina.

Luxe LGBT-reizen van OutOfOffice.com

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.