Gay Malindi · Hotels

Gay Malindi · Hotels

Malindi is een stad in Kenia, omringd door stranden, hotels en diverse wilde dieren, waaronder het Arabuko-Sokoke Forest Reserve.

Luxe en Gayvriendelijke accommodatie in Malindi, Kenia, een unieke en fantastische kans om te genieten van de geest van Afrika in een onvergetelijke sfeer op een geweldige plek en in goed gezelschap. Hier vindt u de Indische Oceaan voor de deur, met persoonlijke ervaringen op het terrein om unieke gedenkwaardige verhalen te creëren. Diensten zoals spa, massage, yoga en natuurkijken zijn ook beschikbaar op het terrein.

De gehele accommodatie heeft 2 verdiepingen, waaronder 3 grote slaapkamers met badkamer en inloopkast, 1 tweepersoonskamer en 1 kamer met twee eenpersoonsbedden (die eventueel als tweepersoonsbed kunnen worden gebruikt) met badkamer en inloopkast, airconditioners en muskietennetten in alle kamers, brede veranda met woonkamer en eettafel op de eerste verdieping, hoofdveranda op de begane grond met een relaxruimte en een grote eettafel. Verder vind je er een ruime keuken met eigen kok, zwembad met ligbedden, masseur, personal trainer, yoga instructeur op aanvraag.

Kenmerken

privé badkamer, inclusief ontbijt, keuken, airconditioning, bar, café, restaurant, zwembad, sportzaal, massage, zonneterras, strand, gratis wifi, 24-uurs beveiliging, conciërge

Malindi Beach Area, Malindi - Kenia


Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.