Gay-kaart van Barcelona

Gay-kaart van Barcelona

Onze interactieve Gaykaart van Barcelona. U kunt een locatie zoeken, uw zoekopdracht filteren en meer gedetailleerde informatie over de locatie krijgen.

Locatie Type Icoon
Hotels

Locatie Type Icoon
Cruiseclub

Locatie Type Icoon
Dansclub

Locatie Type Icoon
Sauna

Locatie Type Icoon
Bar

Locatie Type Icoon
Beach

Locatie Type Icoon
Fitnessruimte

Locatie Type Icoon
Shop

Locatie Type Icoon
Massage

Locatie Type Icoon
Het eten

Locatie Type Icoon
Al de rest

Locatie Type Icoon
Bars lesbisch

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.

Hotel snel zoeken

Axel Hotel Barcelona

Axel Hotel Barcelona

Axel Hotels is een hotelketen die zich richt op de LGBTIQ+ gemeenschap. Maar eerst en vooral hebben ze een vrije en tolerante samenleving gecreëerd, waarin diversiteit en respect worden gewaardeerd, en waar iedereen in gelijke mate welkom is, zonder afbreuk te doen aan hun genderidentiteit en -expressie. Axel wil Axel Hotels niet als Gayvriendelijk definiëren, dus introduceren ze een nieuwe term: heterovriendelijk. Axel Hotel Barcelona ligt in Gayxample, het hart van de Gayscene in Barcelona. De 101 kamers combineren het vleugje decoratie van Modernista met de warmte en elegantie van de Middellandse Zee. De ruimtes in Axel Hotel Barcelona zullen het stedelijke ontmoetingspunt worden van het heterovriendelijke en trendy publiek in de stad. Het belangrijkste ontwerpconcept, het heden en de toekomst, wordt zichtbaar van de prachtige gevel tot de kleine decoratiedetails in het interieurontwerp. Geschiedenis en design zijn geïntegreerd door middel van materialen uit de identieke modernistische stijl van Barcelona en hedendaags Europees design.Laat uw zintuigen prikkelen in de Sky Bars, bij de bar op het dakterras met prachtig uitzicht op de wijk Eixample of in een binnenruimte op de zevende verdieping plus terras. Sky Bar is een andere chique plek om de koele grooves te voelen en op zomeravonden onder de sterren te genieten van het nachtleven in Barcelona. Gun uzelf na een hectische dag of een stressvolle week een plezierige traktatie met een stedelijke spa-ervaring in onze wellness- en fitnessruimte. Bezoek de website van het hotel voor meer informatie, bekijk ook het YouTube-kanaal van het hotel voor meer informatie over het merk en de accommodatie.

Wat is er vandaag

Gayseksueel Barcelona Evenementen