Gay-kaart van Kopenhagen

Gay-kaart van Kopenhagen

Onze interactieve Gaykaart van Kopenhagen. U kunt een locatie zoeken, uw zoekopdracht filteren en meer gedetailleerde informatie over de locatie krijgen.

Locatie Type Icoon
Hotels

Locatie Type Icoon
Sauna

Locatie Type Icoon
Cruiseclub

Locatie Type Icoon
Al de rest

Locatie Type Icoon
Bar

Locatie Type Icoon
Dansclub

Locatie Type Icoon
Het eten

Locatie Type Icoon
Shop

Locatie Type Icoon
Bars lesbisch

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.

Hotel snel zoeken

AC Hotel Bella Sky Kopenhagen

AC Hotel Bella Sky Copenhagen

Ervaar viersterrenverfijning in de hoofdstad van Denemarken met de prachtig ontworpen accommodaties en luxe voorzieningen van het iconische AC Hotel Bella Sky Copenhagen met zijn twee scheve torens. Pak uw koffers uit in moderne hotelkamers met kamerhoge ramen en authentiek Deens design. Ga de omgeving verkennen, met onder meer een aangrenzende golfbaan, een groot winkelcentrum en een woonwijk met prachtige architectuur. Bovendien grenst het hotel aan Western Amager, een uniek ongerept natuurpark, dat ongeveer 4 hectare beslaat, ongeveer tien keer zo groot als het Central Park in New York City. Mis de lift naar de 3,500e verdieping niet, waar u het bekroonde pan-Aziatische restaurant en cocktailbar SUKAIBA vindt met voortreffelijke gerechten, drankjes en een prachtig panoramisch uitzicht over Kopenhagen. Of kom tot rust in een van de andere restaurants en bars, zoals Brasserie Martha en de AC Lounge, en begin natuurlijk goed in het ontbijtrestaurant, waar een van de beste warme ontbijtbuffetten van Kopenhagen wordt geserveerd. Ons hotel ligt tussen de luchthaven en het levendige stadscentrum, op een steenworp afstand van het metrostation, dat u in slechts 23 minuten naar het hart van Kopenhagen brengt, waar u op gemakkelijke wijze de lokale bezienswaardigheden kunt verkennen, waaronder de Tivoli-tuinen, Nyhavn en de historische kastelen. Als het weer het toelaat, raden we u ook aan om net als de lokale bevolking op de fiets naar de stad te genieten of een taxi te nemen, die u in een paar minuten naar het bruisende stadscentrum brengt. 

Gayseksueel Kopenhagen Evenementen