Gay Marseille · Stranden

Gay Marseille · Stranden

Er is een Gay-populair strand in Marseille, het Mont Rose-strand.

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Het naaktstrand dat het dichtst bij Marseille ligt en een van de oudste Gaystranden van Frankrijk. Mont Rose Beach is populair bij zowel toeristen als de lokale bevolking.

Het is vrij rotsachtig en meer kust dan strand, maar de rotsen zorgen voor een rustige, pittoreske locatie en kunnen erg spannend zijn als de zon ondergaat. Je zult zeker niet veel jongens 's avonds zandkastelen zien bouwen!

Neem bus 19 vanuit de stad (in zuidelijke richting, voorbij Montredon) en loop dan naar het strand. Het is net onder Avenue de la Madrague de Montredon.

Functies

strand, cruise / fetisj

Bijgewerkt: 03-aug-2021

Avenue de la Madrague de Montredon, Marseille


3.3
Publieksbeoordeling

Vanaf 111 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.