Martha's wijngaard

Martha's Vineyard Gaygids en hotels

Martha's Vineyard is een eiland in Massachusetts bij Cape Cod. Het is al lang een populaire bestemming voor welvarende reizigers. Martha's Vineyard is ook populair bij Gayseksuele reizigers.

Martha's Vineyard is een van de juwelen van New England. Het is vooral bekend als een zomerkolonie, maar het is ook de thuisbasis van enkele van de rijkste Amerikanen en beroemdheden - van Jackie Kennedy tot Carly Simon. Dit is iets van de speeltuin van een miljonair, dus je zou jezelf een rijke echtgenoot kunnen bezorgen.

Martha's Vineyard-hotels

Martha's wijngaard In Martha's Vineyard wil je de snoepkleurige Gingerbread Houses in Oak Bluff bezoeken. Je hebt ook kreeft- en mosselvissoep nodig, bij voorkeur op Menemsha Beach voor een echte New England-ervaring. Oh, en vergeet niet Gay Head Cliffs en Gayhead Lighthouse te bezoeken (ja, lol).   Bekijk tarieven en boek nu

Martha's wijngaard

Martha's Vineyard Gaygids en hotels

Seaweed's
Locatie Icoon

Kennebeclaan 16, Martha's Vineyard,

Toon op kaart
Seaweed's is een door queer gerunde wijnbar en restaurant in Martha's Vineyard, op slechts 3 minuten lopen van Oak Bluff's Town Beach.

Dit duurzame restaurant biedt zorgvuldig samengestelde maaltijden gemaakt met producten van het eiland. Het biedt ook met trots heerlijke biologische wijnen, bieren en cocktails gemaakt door didynamische producenten.

Het menu verandert regelmatig op basis van de beschikbare producten, dus zorg ervoor dat je hun instagram van tevoren controleert.
Voordelen:
Verse
Lokaal geproduceerde producten
Biologische wijn
Zeevruchten
wijn proeven

Weekdag: 15:00-23:00

Weekend: 15:00-23:00 uur

Laatst geupdate op: 8-Aug-2023

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.