Maui Gay Bars en Hotels

Maui Gay Bars en Hotels

Maui is een eiland in de Hawaiiaanse archipel. Het is het op een na grootste eiland van Hawaï en het is erg gastvrij voor Gayseksuele reizigers.

Maui is beroemd om zijn stranden. Het is vaak verkozen tot "Het beste eiland in de VS". Er zijn veel stranden om te verkennen. U kunt ook veel wandelpaden volgen. Als alternatief kunt u heerlijk ontspannen in de zon. Het regenseizoen vindt plaats van november tot maart, maar het is niet te regenachtig! Maui heeft het grootste deel van het jaar perfect weer.

Hotels in Maui

Maui

Maui is erg gericht op toerisme. Er zijn genoeg hotels om uit te kiezen. Verken Maui's bamboe-oerwouden, watervallen en zelfs de vulkanen. Je kunt ook een catamarantour rond het eiland maken.

 

Bekijk tarieven en boek nu

Gayvriendelijke Maui Tours en ervaringen

Blader door onze zorgvuldig uitgekozen selectie Gayvriendelijke tours en ervaringen in Maui van onze partners met gratis annulering 24 uur voordat uw tour begint.

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.