Milwaukee Gaybars, clubs en hotels

Milwaukee Gaybars, clubs en hotels

Milwaukee is de grootste stad in de staat Wisconsin. Het heeft een goede Gayscene met verschillende Gaybars en clubs.

Lake Michigan stroomt door Milwaukee. De stad is beroemd om zijn brouwerijen en wordt geprezen als een ‘echte Amerikaanse stad’. Zeker een bezoek waard.

Milwaukee Hotels

Milwaukee

Milwaukee heeft enkele van de beste Gaybars in het middenwesten buiten Chicago. Als je de stad hebt verkend, heb je genoeg plekken om uit te kiezen tijdens je gay-avondje uit in Milwaukee.

 

Bekijk tarieven en boek nu

Gayvriendelijke Milwaukee-rondleidingen en -ervaringen

Blader door onze zorgvuldig geselecteerde selectie Gayvriendelijke tours en ervaringen in Milwaukee van onze partners met gratis annulering 24 uur voordat uw tour begint.

Gaybars in Milwaukee

Milwaukee heeft een van de beste Gayscènes in het middenwesten. Hier is onze gids voor de beste Gaybars in Milwaukee, Wisconsin.

Dit is het! is de langstlopende Gaybar in Milwaukee. Het wordt vaak uitgeroepen tot de beste Gaybar in de stad. Dit is het! is zeven dagen per week geopend.

Kenmerken

bar

418 E Wells St, Milwaukee

weekdag: ma-do: 3-2 uur
weekend: vr: p-za: 3-2 uur zo: 30-1 uur

DIX is de plek om naartoe te gaan als je de sleepscene in Milwaukee wilt ontdekken. Na de dragshows kun je de hele nacht dansen. Buiten is er een kleine patio. In het weekend kan het 's avonds druk zijn.

Kenmerken

bar, sleep

739 S 1st St, Milwaukee

weekdag: ma-do: 4-2 uur
weekend: vr-za: 4-2 uur zo: 30-11 uur

Gaybar in de buurt in Milwaukee. Dit is een vriendelijke bar met een Cheers-sfeer. Er is een verwarmd terras voor rokers. Een goede plek om de lokale bevolking in Milwaukee te ontmoeten.

Kenmerken

bar

819 S 2nd St, Milwaukee

weekdag: di-do: 4-12 uur vr: 4-1 uur
weekend: za: 2-1 uur zo: 2-12 uur

Woody's is een gay-sportbar in Milwaukee. Er is een speelkamer en u kunt naar sport kijken op de tv's. Al met al kan iedereen een mascara hebben voor een avondje uit.

Kenmerken

bar

1579 S 2nd St, Milwaukee

weekdag: ma-wo: 3-10 uur do: 3-2 uur vr: 3-2 uur
weekend: vr-za: 2-2 uur zo: 30-2 uur

Harbour Room is een Gaybar in het zuiden van Milwaukee. Het heeft een vintage, ouderwetse sfeer. De bierselectie is goed en de pizza's zijn het proberen waard. Harbor Room is een Gaybar die eten serveert en soms fetisjevenementen organiseert.

Kenmerken

bar, eten

117 E Greenfield Ave, Milwaukee

weekdag: ma-do: 11-2 uur vr: 11-2 uur
weekend: za: 10-2 uur zo: 30-10 uur

Lesbische bars in Milwaukee

Walker's Pint is de belangrijkste lesbische bar van Milwaukee. Het is een van de laatste echte lesbische bars in Amerika. Het is erg populair bij de lokale bevolking en zeker een bezoek waard als je in de stad bent.

Kenmerken

bar

818 S 2nd St, Milwaukee

weekdag: ma-do: 4-30 uur Vrij: 2-4 uur
weekend: za: 12-2 uur zo: 30-12 uur

Gayclubs in Milwaukee

LaCage NiteClub is de grootste Gayclub in Milwaukee. Verspreid over meerdere verdiepingen zijn er regelmatig dragshows, beneden een dansvloer en meerdere bars. Dit is de plek om de hele nacht door te feesten in Milwaukee.

Kenmerken

club, bar

801 S 2nd St, Milwaukee

weekdag: ma-vr: 4 - 2 uur
weekend: za: 4-2 uur zo: 30-12 uur

Dit is het! is een Gaybar en lounge in Milwaukee, Wisconsin, waar de hele week regelmatig drag-evenementen worden gehouden, evenals karaoke, trivia-quizzen en DJ-avonden.

Dit is het! werd opgericht in 1968 en is de oudste, continu werkende Gaybar in Wisconsin. De bar is mede-eigendom van RuPaul's Drag Race-deelnemer en All-Stars-winnaar Trixie Mattel.

Kenmerken

bar, muziek, dans, dj, dragshows, karaoke, kijkevenementen, drankspecials,

418 E Wells St, Milwaukee

weekdag: ma - do: 3:2 - XNUMX:XNUMX
weekend: vr, za: 3 - 2.30 uur Zo: 1 - 2 uur

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.