Gay Montevideo-dansclubs

Gay Montevideo-dansclubs

Bekijk onze lijst met de beste Gayclubs in Montevideo. Ontdek waar al die hete Latino-jongens gaan spelen. Hete tip! Ga niet voor middernacht, anders ben je de enige persoon daar.

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Dit is een van de meest populaire clubs in Montevideo en het trekt een gevarieerd publiek - voornamelijk Gaymannen en heteromannen, maar je vindt er ook lesbiennes en vaak ook enkele jongens.

Voor 1 uur 's nachts (dat wordt als vroeg beschouwd in deze stad) is Il Tempo een bar, maar het verandert elke avond in een enorme dansvloer met dj's die house en techno beats draaien, en adembenemende dragshows.

De club ligt tegenover Parque Rodó, ongeveer 10 minuten lopen van het stadscentrum en bars zoals Ketens Pub Montevideo of Pepito Bar.

Functionaliteiten

bar, muziek, dans, dragshows

Bijgewerkt: 18-dec-2020

Av. Gonzalo Ramírez 2121, Montevideo

weekdag: wo - vr 00:00 -08: 00
weekend: 00:00 - 08:00 uur

3.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 59 stemmen Stemmen

Cain Club is een van de twee enorme Gayclubs in Montevideo en het is een geweldige keuze voor een avondje uit. Populaire evenementen zijn onder meer dragshows en mannelijke strippers, en vertrouw ons als we zeggen dat je ze niet wilt missen!

Het heeft 3 bars, 2 dansvloeren, 3 loungeruimtes en een donkere kamer. Het publiek is over het algemeen jonger en het is een goede mix van voornamelijk Gaymannen en -vrouwen.

Functionaliteiten

bar, muziek, dans

Bijgewerkt: 18-dec-2020

Cerro Largo 1833, Montevideo

weekdag: alleen vr 00:30 - 07:00 uur
weekend: alleen za 00:30 - 07:00 uur

4.5
Publieksbeoordeling

Vanaf 54 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.