Gay Mumbai-bars, diensten en hotels

Gay Mumbai-bars, diensten en hotels

Ondanks dat het de Gayhoofdstad van India is, met een lange geschiedenis van Gay-activisme en een beroemd Gayfilmfestival, heeft Mumbai nog steeds een embryonale Gayscene.

x

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Mumbai is het financiële centrum van India. Zoals veel Indiase steden is het een plaats van contrasten. Je vindt hier grote rijkdom en armoede. Je vindt er ook een rijke culturele geschiedenis. Het is de meest dichtbevolkte stad van India - en dat zegt iets.

Gay Hotels

Mumbai

Mumbai zit vol met hotels, waaronder veel luxe merken, zoals het beroemde Oberoi en Soho House Mumbai.

Bekijk tarieven en boek nu

Als je actuele informatie hebt over de Gayscene in Mumbai, alsjeblieft zend ons een bericht.

Gay Bars & Clubs in Mumbai

Ondanks dat het de Gayhoofdstad van India is, met een lange geschiedenis van Gay-activisme en een beroemd Gayfilmfestival, heeft Mumbai nog steeds een embryonale Gayscene.

De belangrijkste organisator van LGBT-lifestyle-evenementen in Mumbai.

Salvation Star organiseert de meest populaire LGBT-dansfeesten en -vieringen, met heerlijk eten en wijn. Bezoek hun Facebook-pagina voor details over aankomende evenementen.

Eigenschappen

bar, muziek, dans

Bijgewerkt: 28-okt-2020

Gay Mumbai · Diensten

Onze verzameling van andere Gaybedrijven, LGBT-dienstverleners en organisaties in Mumbai.

Gay Bombay, opgericht in 1998, is een zelfontwikkelende steungroep die tot doel heeft een veilige ruimte te creëren voor Gaymannen, gezinnen en vrienden in Mumbai.

Door de jaren heen heeft GB honderden LGBT-evenementen georganiseerd, waaronder dansfeesten, strandpicknicks, filmfestivals, ouderbijeenkomsten, trekking, koken, speeddatenbrunches, speciale bijeenkomsten over onderwerpen als hiv / aids, relaties, financiën en meer.

Nu vooral bekend als de organisatoren van reguliere gay party-avonden Mumbai - kijk op de website van GB of Facebook-pagina voor de agenda.

Bijgewerkt: 28-okt-2020

Steungroep die sinds 1993 pleit voor de rechten en gezondheid van LGBT-mensen in India.

De Humsafar-organisatie heeft een 'inloop'-centrum voor hulpvragers. Gelegen in Santacruz East, tegenover Vakola Masjid.

Bijgewerkt: 28-okt-2020

3/F Manthan Plaza, Nehru Rd, Mumbai

weekdag: 10:30 - 19:30
weekend: za 10 - 30 uur

3.4
Publieksbeoordeling

Vanaf 58 stemmen Stemmen

Queer Azaadi Mumbai (QAM) is een jaarlijkse gay Pride-viering (de grootste in India) met een kleurrijke parade, die plaatsvindt in de August Kranti Maidan om naar Kennedy Bridge te lopen.

Gestart in 2008 en nu in zijn 10e jaar, blijft QAM vechten voor gelijke rechten voor de LGBT-gemeenschap. Queer Azaadi vindt plaats rond februari-maart, met naar schatting 7,000 deelnemers per jaar.

Bijgewerkt: 28-okt-2020

city centre, Mumbai


4.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 55 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.