Gay bars en clubs in New Delhi

Gay bars en clubs in New Delhi

New Delhi, de multi-etnische en multiculturele hoofdstad van India met een kleine en discrete Gayscene.

x

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Vandaag:  Filmvertoning

Exclusive: 15% Discount

Gaycafé-bar en restaurant in New Delhi waar alle LGBT, vrienden en bondgenoten welkom zijn. Q Cafe serveert ontbijt, lunch, diner, koffie en drankjes in een ontspannen omgeving, met uitzicht op de eeuwenoude Qutb Minar.

De locatie biedt livemuziek, karaoke en organiseert wekelijkse speciale evenementen zoals filmvertoningen, dragshows, karaoke-avond - kijk op hun Facebook voor het evenementenschema.

Gelegen in hetzelfde gebouw als Mykonos Spa. Eenmaal binnen neem je de lift naar de bovenste verdieping. Nabijgelegen bezienswaardigheden zijn onder meer Crescent Mall, Hanuman Mandir en CNG-tankstation.

Eigenschappen

bar, muziek, live muziek, karaoke, café, cabaretvoorstelling, restaurant, gratis wifi

Bijgewerkt: 29-okt-2020

344/3 Lado Sarai (top floor), New Delhi

weekdag: 16:00 - 23:30
weekend: 16:00 - 23:30 uur

3.4
Publieksbeoordeling

Vanaf 68 stemmen Stemmen

Kitty Su is een chique Gaybar en -club in het fantastische New Delhi Lalit Hotel. Het is zelfs dagen per week geopend en het is de thuisbasis van veel drag-artiesten uit de ontluikende drag-scene van New Delhi. Het organiseert populaire gay-avonden, zoals Inclusive Tuesday, en enkele damesavonden, zoals Cotton Candy.

Het is een bouji-setting - dit is tenslotte Lalit. Hier kun je genieten van de opkomende Gayscene van India in een van de beste hotels van eigen bodem. Gayseksualiteit werd in 2018 gedecriminaliseerd. Daarbij kwamen de Gay-burgers van 's werelds grootste democratie uit de kou. Verwacht zeeltmuziek, pophits van zowel Indiase als westerse artiesten.

Eigenschappen

bar, club, muziek, slepen

Bijgewerkt: 29-okt-2020

Lobby Level The Lalit Hotel, Barakhamba Rd, Connaught Place, New Delhi

weekdag: ma: gesloten di-vr: 10-1 uur
weekend: za-zo: 10 - 1 uur

4.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 65 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.