Gay New Delhi · Pensions en B & B's

Gay New Delhi · Pensions en B & B's

Hier is onze selectie van de beste Gayvriendelijke bed & breakfasts, pensions en herbergen die New Delhi te bieden heeft.

 

Waarom dit hotel ?: Gay Men Only Guesthouse Opvallende kunstwerken. Goede locatie.

eigenaar beschrijving: De Meneer en Art House is het eerste pension voor alleen Gay's in India, gelegen in het meer chique deel van Zuid-Delhi. De kamers zijn erg stijlvol en de muren zijn bedekt met opvallende kunstwerken. De antieke kingsize bedden zijn erg bevredigend.

Kunstliefhebbers zullen zich verheugen - de kunst is zorgvuldig geselecteerd op verschillende locaties over de hele wereld. Het ontbijt wordt geserveerd tot XNUMX uur, dus uitslapers zullen niets missen. Er is ook een honesty bar, dus fess up als je de bolly raakt.

U kunt ook kiezen voor een reeks Gaytours en activiteiten die worden georganiseerd door de gastheren van de accommodatie, Indjapink.

Eigenschappen

ontbijt, honesty bar, zeldzame kunstwerken, reisconciërge

New Delhi


Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.