Niagara Op Het Meer

Niagara Op Het Meer

Niagara on the Lake is een stad in Ontario, Canada, gelegen aan de oever van Lake Ontario. Het staat bekend om zijn wijnhuizen, theaterfestivals en Georgische architectuur.

De stad werd in 1792 gesticht als de eerste hoofdstad van Opper-Canada en speelde een belangrijke rol in de oorlog van 1812. Tegenwoordig is Niagara-on-the-Lake een populaire toeristenbestemming en het is de thuisbasis van het Shaw Festival, een theaterfestival dat toneelstukken produceert van George Bernard Shaw en andere toneelschrijvers.

Niagara Op Het Meer

White Oaks Resort and Spa
Locatie Icoon

Niagara-on-the-Lake, Ontario, Canada, Niagara Op Het Meer

Toon op kaart
Waarom dit hotel? Ontspannende voorzieningen!

White Oaks Resort and Spa is een compleet full-service 5-sterrenresort met 4 diamanten en conferentiecentrum dat is gelegen in Niagara-on-the-Lake. Het hotel beschikt over een scala aan luxe voorzieningen, elegante accommodatie en een grote verscheidenheid aan activiteiten ter plaatse waar de gasten van kunnen genieten.

De White Oaks Resort Spa beschikt over een verscheidenheid aan eersteklas voorzieningen, waaronder een privéfitnessclub, een kapsalon en bedden met dekmatrassen en dekbedden van ganzendons.

Er zijn veel bezienswaardigheden in de omgeving, waaronder zowel de Butterfly Conservatory als Casino Niagara, die zich in de directe omgeving bevinden. De adembenemende Niagara-watervallen bevinden zich ook op rijafstand, waardoor White Oaks een fantastische keuze is voor reizigers die willen genieten van de unieke attracties van Niagara.

Voordelen:
bar en fitnesscentrum
Binnenzwembad
Restaurant
Spa- en wellnesscentrum

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.