Gay Palawan · Diensten

Gay Palawan · Diensten

Onze verzameling van andere Gaybedrijven, dienstverleners en LGBT-organisaties in Palawan.

x

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

El Nido's grootste drankcruise! Deze Party Boat werd in februari 2016 gelanceerd en biedt cruisen op de oceaan, chillen op het eiland, snorkelen, barbecueën, muziek en gratis alcoholische dranken. Ze bieden ook nachtelijke uitstapjes naar afgelegen eilanden voor groepen.

De boot haalt je 's ochtends op (11 uur) en zet je af na zonsondergang. Het vaart naar de beste plekken, stranden en lagunes in de omgeving. Kijk op de website voor tarieven, routes en meer informatie. LGBT-gemeenschap krijgt 10% korting.

El Nido, gelegen op het eiland Palawan, wordt door Condé Nast Traveler beoordeeld als een van de mooiste plekken op aarde.

Bijgewerkt: 06-nov-2020

Calle Hama, El Nido

weekdag: 11:00 - 19:00
weekend: 11:00 - 19:00 uur

4.3
Publieksbeoordeling

Vanaf 53 stemmen Stemmen

Zin in een tocht op een jacht? Gay Sail Philippines, gerund door een Gaypaar, biedt jachttochten aan om de Palawan-eilanden te verkennen, inclusief meer afgelegen plaatsen, stranden en duiklocaties.

Bijgewerkt: 26-aug-2020

3.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 59 stemmen Stemmen

Nieuwe winkel voor Gay's in de buurt van Port Barton Beach in Palawan. Barton Bike verkoopt cadeaus, souvenirs en serveert koffie en tapas.

Scooterverhuur beschikbaar.

Eigenschappen

bar, café, winkel

Bijgewerkt: 21-nov-2019

Bonifacio St, Port Barton, Palawan

weekdag: 08:00 - 12:00; 17:00 - 20:00 uur
weekend: 08:00 - 12:00; 17:00 - 20:00 uur

3.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 51 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.