Gay Phnom Penh · Diensten

Gay Phnom Penh · Diensten

Onze verzameling van andere Gaybedrijven, dienstverleners en LGBT-organisaties in Phnom Penh.

Gay Phnom Penh · Diensten

Veasna In The Kitchen
Locatie Icoon

Sisowath Quay (rivieroever), Phnom Penh, Cambodja

Toon op kaart
4.9
Publieksbeoordeling

Gebaseerd op 62 stemmen

Privé kookles, foodtour en eetervaring in het hart van Phnom Penh, eigendom van een Gaypaar Veasna en Niall. Veasna biedt hands-on ervaring, kooklessen en food tours waar je kunt leren om eenvoudige, gezonde en heerlijke Khmer-gerechten te bereiden.

Kooklessen en dineren worden meestal gehouden in hun ruime appartement met airconditioning en uitzicht op de Tonle Sap-rivier, in de buurt van de avondmarkt. Je wordt behandeld als vrienden die op bezoek zijn, of als je een speciale locatie in gedachten hebt, kunnen ze naar je toe komen.

Veasna is een bekwame, professionele chef-kok met een passie voor lekker eten die graag zijn recepten deelt met bezoekers van Cambodja. De gerechten kunnen specifiek op uw smaak worden afgestemd.
Voordelen:
Restaurant

Laatst geupdate op: 8-Aug-2023

បេស Base
Locatie Icoon

14C Straat 392, BKK1, Phnom Penh, Cambodja

Toon op kaart
បេស Base is een kwaliteitsvolle herenkledingzaak, eigendom van een Engels/Khmer Gaystel.

De winkel heeft een groot aanbod aan stockartikelen tegen zeer scherpe prijzen. Selectie van koude dranken verkrijgbaar in de winkel, samen met AC om af te koelen op een warme dag.

De winkel, gelegen in het BKK1-district Phnom Penh, is er trots op vriendelijke en behulpzame klantenservice te bieden. Er is een parkeerplaats voor klanten, bedekt met cameratoezicht. Bezorgservice aanwezig.
Voordelen:
Gratis wifi
Shop

Weekdag: 09:00 - 20:00

Weekend: 09:00 - 20:00

Laatst geupdate op: 8-Aug-2023

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.