Gay Phnom Penh · Diensten

Gay Phnom Penh · Diensten

Onze verzameling van andere Gaybedrijven, dienstverleners en LGBT-organisaties in Phnom Penh.

x

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Exclusive: 10% Discount

Privé kookles, foodtour en eetervaring in het hart van Phnom Penh, eigendom van een Gaypaar Veasna en Niall. Veasna biedt hands-on ervaring, kooklessen en food tours waar je kunt leren om eenvoudige, gezonde en heerlijke Khmer-gerechten te bereiden.

Kooklessen en dineren worden meestal gehouden in hun ruime appartement met airconditioning en uitzicht op de Tonle Sap-rivier, in de buurt van de avondmarkt. Je wordt behandeld als vrienden die op bezoek zijn, of als je een speciale locatie in gedachten hebt, kunnen ze naar je toe komen.

Veasna is een bekwame, professionele chef-kok met een passie voor lekker eten die graag zijn recepten deelt met bezoekers van Cambodja. De gerechten kunnen specifiek op uw smaak worden afgestemd.

Eigenschappen

restaurant

Bijgewerkt: 02-mrt-2020

Sisowath Quay (Riverside), Phnom Penh


4.9
Publieksbeoordeling

Vanaf 62 stemmen Stemmen

Het Justice Café is een thuis voor veranderaars en het eerste in zijn soort in Cambodja. Het is een ontmoetingsplek voor sociale bijeenkomsten, activiteiten, trainingen, koffiegesprekken en screening over onderwerpen die verband houden met sociale rechtvaardigheid.

Met een bibliotheek van meer dan 700 boeken en een opnamestudio biedt de plek een plek voor mensen die graag willen leren en ideeën willen uitwisselen.

Coffeeshop gedurende de dag, Justice werkt ook 's avonds als een bar en serveert soms diner en brunch in het weekend.

Eigenschappen

bar, muziek, café, gratis wifi

Bijgewerkt: 30-mrt-2020

D5-6 Street 53BT (off 271 St), Sangkat Boeung Tunpum, Phnom Penh

weekdag: 09:00 - 19:00

4.5
Publieksbeoordeling

Vanaf 55 stemmen Stemmen

បេ ស Base is een kwaliteitswinkel voor herenkleding, eigendom van een Engels / Khmer Gaystel.

De winkel heeft een groot aanbod aan stockartikelen tegen zeer scherpe prijzen. Selectie van koude dranken verkrijgbaar in de winkel, samen met AC om af te koelen op een warme dag.

Gelegen in de wijk BKK1 Phnom Penh, is de winkel trots op haar vriendelijke en behulpzame klantenservice. Er is parkeergelegenheid voor klanten, gedekt door cameratoezicht. Bezorgservice beschikbaar.

Eigenschappen

winkel, gratis wifi

Bijgewerkt: 30-mrt-2020

14C Street 392, BKK1, Phnom Penh

weekdag: 09:00 - 20:00
weekend: 09:00 - 20:00 uur

4.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 55 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.