Gasthuizen

Gasthuizen

Phu Quoc is een eiland met zachte zandstranden, groene bossen en tropische wateren. Het is een geweldige plek om tot rust te komen en even weg te zijn van de stress van het stadsleven.

Phu Quoc

 

 

Gasthuizen

eigenaar beschrijving: Alleen mannen, kleding optioneel. Friends Gay Guesthouse biedt 5 gezellige, ruime kamers in een nieuw gebouwd (Westers standaard) torenachtig huis met 4 verdiepingen. Grote jacuzzi en ligstoelen op het dak, waar u 360 graden uitzicht heeft over de zee, de stad en de groene jungleheuvels, terwijl niemand u zal zien.

Elke kamer is uitgerust met een queensize of kingsize bed, tv met Netflix-abonnement, minibar, kluisje en haardroger. Vier kamers die twee ruime badkamers delen, terwijl de kamer op de bovenste verdieping een eigen badkamer heeft.

De bar en het dak verwelkomen zelfs niet-gasten dagelijks van 1 tot 11 uur. Elke zaterdag clubavond met schuimparty van 8 tot 2 uur.

 

 

 

Eigenschappen

keuken, airconditioning, niet roken, jacuzzi / warm zwembad, zonneterras, gratis wifi, huisdiervriendelijk

Duong Dong


Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.