Gay Phuket · Attracties

Gay Phuket · Attracties

De geweldige stranden van Phuket en de gevestigde Gayscene houden je misschien bezig. Maar als u van omgeving wilt veranderen, bezoek dan een van deze lokale attracties.

x

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Als je het leuk vindt om vermaakt te worden door enkele van de beste ladyboys van Thailand, boek dan kaartjes om deze show te zien.

Een toeristisch extravaganza van kostuums en prachtige artiesten. Simon heeft twee keer per avond shows om 7:45 en 9:30 uur. Koop kaartjes van tevoren, want ze zijn duurder aan de deur.

Eigenschappen

cabaretvoorstelling

Bijgewerkt: 02-mrt-2020

8 Sirirat Road, Patong Beach, Phuket

weekdag: 19:45 en 21:30 uur
weekend: 19:45 en 21:30 uur

5.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 58 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.