Gay Seychellen Guide

Gay Seychellen Guide

Hoe Gayvriendelijk is de Seychellen?

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Gayreizen op de Seychellen

Gay Seychellenstrand

De Seychellen bestaan ​​uit 115 eilanden in de Indische Oceaan en zijn een populaire vakantiebestemming voor zowel hetero- als Gayseksuele reizigers. Helaas kan reizen voor degenen die in de LGBT + -categorie vallen zoveel moeilijker zijn. Dat gezegd hebbende, komen er elk jaar veel Gayseksuele reizigers naar de Seychellen om de ongerepte wateren en zandstranden te ervaren. Het kan moeilijk zijn om als Gayreiziger door een plaats als de Seychellen te navigeren. Ons zusterbedrijf, OutOfOffice.com, is gespecialiseerd in luxe Gayreizen en stelt een reisroute op maat samen die alle aspecten van uw reis omvat.

Met wereldberoemde koraalriffen en natuurreservaten is de Seychellen een fantastische bestemming.

Hoewel de Seychellen enkele van haar discriminerende wetten hebben gehandhaafd, zijn andere onlangs opgeheven. In 2016 werd de wet tegen mannelijke geslachtsgemeenschap van hetzelfde geslacht gedecriminaliseerd, terwijl vrouwelijke handelingen van hetzelfde geslacht in het begin nooit onder de wet vielen. De afgelopen jaren heeft de Seychellen grote vooruitgang geboekt met zijn gelijkheidswetten, en de sociale houding is niet zo conservatief als u misschien denkt. Op de Seychellen zijn de meeste burgers tolerant, maar hanteren ze een "niet vragen, niet vertellen" -beleid, waarbij discretie wordt gevraagd door alle bezoekers - of ze nu Gay zijn of hetero.

Toerisme op de Seychellen

De Seychellen zijn voor hun economie afhankelijk van toerisme, naast visserij, botenbouw, verwerking van kokosnoot en vanille en meubelproductie. Dit was echter niet altijd het geval. De Seychellen werden pas 40 jaar geleden onafhankelijk van Groot-Brittannië. Rond dezelfde tijd werd op Mahe een internationale luchthaven geïntroduceerd. De combinatie van deze factoren leidde ertoe dat er meer nadruk werd gelegd op de toeristenhandel.

Tegenwoordig is toerisme een van de meest lucratieve industrieën van de Seychellen, en de eilanden zijn bezaaid met luxe resorts. Verblijven in een 5-sterrenhotel, zoals Het Enchanted Island Resort, zou tegenwoordig hoog op de vakantie-bucketlist van de meeste mensen staan. De Seychellen hebben het goed gedaan vanwege de lucratieve toeristenhandel die het nu bezit, met resorts die jaar na jaar hun spel verhogen. Gasten van de Banyan Tree hebben de mogelijkheid om moerasschildpadden terug in hun natuurlijke habitat uit te zetten. Alternatief, Le Meridien Fisherman's Cove biedt een rifbeschermingsproject aan - wie zei dat luxe accommodatie niet milieuvriendelijk kan zijn?

Als u op zoek bent naar privacy en een rustigere manier van leven, ga dan zeker naar Praslin Island, waar u het 5 * Raffles toevlucht. Je kunt erheen vliegen met een privéhelikopter of met een korte vlucht van 15 minuten. Je moet zeker tijd vinden om het prachtige strand van Anse Lazio te bezoeken - en als je kunt gaan kijken naar de zonsondergang. Let wel, je zult merken dat veel andere mensen precies hetzelfde doen, dus als je wat rust en stilte zoekt, ga dan daarheen tussen 8 en 9 uur en je zult heel weinig of geen andere mensen op het strand vinden.

Gay hotels in de Seychellen

 

Gay Travel op de Seychellen

Als u op zoek bent naar een feestbestemming, zijn de Seychellen misschien niet iets voor u. Desalniettemin heeft de Seychellen een select aantal populaire uitgaansbestemmingen. De eilanden Mahe en Praslin herbergen een handvol nachtclubs, disco's en bars. Het is onwaarschijnlijk dat je Gay-locaties zult vinden, maar dat wil niet zeggen dat je de hele nacht niet kunt dansen als je dat wilt, maar verwacht niet dat het een extreem levendige aangelegenheid wordt. Het eiland Praslin heeft bijvoorbeeld slechts 6,500 inwoners. De resorts zelf zullen waarschijnlijk alles bevatten wat u nodig heeft voor uw reis naar de Seychellen; sommige resorts, zoals Raffles, bieden zelfs een eigen butlerservice. De meeste hotels bieden eetgelegenheden op het terrein, naast uitgebreide wijnlijsten, spafaciliteiten en meer.



Als Gayreiziger op de Seychellen hoeft u zich geen zorgen te maken wanneer u in uw resort bent. Net als in de Maledivenworden toeristen anders behandeld dan de lokale bevolking. Als u zich zorgen maakt over het reizen naar een land als de Seychellen, waarom bezoekt u dan niet een van onze zorgvuldig uitgekozen Gayvriendelijke goedgekeurde locaties?

De Seychellen lopen voor op veel eilandstaten als het gaat om LGBT-rechten en onze ervaring is dat u een warm welkom zult ontvangen in elk van onze aanbevolen resorts. Met onze hulp en die van ons zusterbedrijf OutOfOffice.com, kunt u al het moois ervaren dat de Seychellen te bieden hebben, ongeacht van wie u houdt.

Wanneer Seychellen bezoeken

Als je een fan bent van zwemmen of zeilen, dan zijn april - mei of oktober - november de beste tijden om te bezoeken. De Seychellen hebben een tropisch klimaat en bieden het hele jaar door uitstekend weer, dus er is niet echt een slechte tijd om te bezoeken.

Seychellen of Malediven - wat is beter?

Bekijk onze videogids hieronder voor de vergelijking tussen de Seychellen en de Maldiven wat het beste bij u past.

Visum

Vreemdelingen komen in aanmerking voor een gratis visum, op voorwaarde dat ze een geldig paspoort, retourticket en bewijs van accommodatie kunnen overleggen.

Geld

De munteenheid op de Seychellen is de Seychelse roepie (SCR). Sommige plaatsen accepteren Amerikaanse dollars of euro's.

Uw reis naar de Seychellen boeken

We raden aan om een ​​expert in te schakelen als het gaat om het boeken van een reis naar de Seychellen als Gaypaar of lesbisch stel. Onze collega's bij ons zusterbedrijf OutOfOffice.com zijn experts als het gaat om LGBT-reizen. Inderdaad, de eigendommen waarmee ze werken op de Seychellen bieden zelfs Gayhuwelijksreisvoordelen aan koppels van hetzelfde geslacht. Je kunt ze bellen + 44 (0) 20 7157 1570 of vanuit de VS. 1-888-489-8383 of informeer rechtstreeks bij hen over hun Gay Seychellen pagina.

Luxe LGBT-reizen van OutOfOffice.com

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.