Gay Sheffield-bars, sauna's en hotels

Gay Sheffield-bars, sauna's en hotels

Sheffield is een stad in South Yorkshire met een kleine Gayscene. Het is een goede plek om te feesten.

Sheffield is geen grote toeristenbestemming in het VK, maar het is een stad met veel charmes. Het is een van de groenste steden van Europa, de kosten van levensonderhoud zijn relatief laag en het heeft een uitstekend nachtleven om te verkennen.

Gay Sheffield

Hotels in Sheffield

Er is een goede selectie van Gayvriendelijke hotels in Sheffield. De stad is vrij compact en gemakkelijk te voet te verkennen. Het heeft een grote studentenpopulatie en een levendige alternatieve muziek- en clubscene. Klik hier om meer hotels in Sheffield te zoeken.

 

Bekijk tarieven en boek nu

Gaybars in Sheffield

De nieuwe Gay Quarter is gecentreerd rond Dempseys, de oude Gaybar van Sheffield, en het beschikt over drie nieuwe Gaylocaties met meer te volgen.

Vandaag:  Skint dinsdagMorgen:  911 - Drankjes van £ 1 tot 1 uur

De grootste Gaybar en -club in Sheffield. Als u geen lid bent van Dempseys, moet u na 9 uur een geldig identiteitsbewijs met foto overleggen.

Verspreid over 2 verdiepingen, het is een leuke plek voor een gay-avondje uit in Sheffield. Je kunt beneden een drankje drinken in de bar, karaoke proberen en de hele nacht dansen boven. Het is zeven dagen per week tot in de vroege uurtjes geopend.

Het lidmaatschap kost £ 6 en is inclusief de toegangsprijs.

Kenmerken

bar, muziek, dans

Bijgewerkt: 25-dec-2019

1 Hereford St, Sheffield

Weekdag: 12:00-04:00
Weekend: 12:00-06:00 / 04:00

3.1
Publieksbeoordeling

Vanaf 8 stemmen Stemmen

Queer Junction is de nieuwste Gaybar van Sheffield. Het is een behoorlijk levendige omgeving met graffiti op de muren a tardis - elke bar zou een tardis moeten hebben.

Je kunt binnenkomen voor een drankje na het werk of voor een late. Drag-artiesten zoals Shania Pain treden vaak op naarmate de nacht vordert.

 

Kenmerken

bar, muziek, slepen

Bijgewerkt: 01-mrt-2019

139 The Moor, Sheffield

Weekdag: ma-do: 16:30-03:00
Weekend: vr-za: 16:30-05:00 zo: 16:30-03:00

2.6
Publieksbeoordeling

Vanaf 9 stemmen Stemmen

Sheffield Gay sauna's

Sheffield heeft momenteel één Gaysauna dicht bij het andere Gay-uitgaansleven in de stad.

Vandaag:  Naakte dag

The Boiler Room Sheffield, voorheen Bronx Sauna, is de enige Gay- en biseksuele sauna voor mannen, gelegen op slechts 10 minuten van het stadscentrum, eigendom van het management van The Boiler Room Brighton.

Faciliteiten omvatten een bubbelbad, droge sauna, privécabines, 3 bioscopen, glory holes, doolhof, koffielounge. Gratis WiFi, rookruimte ook ter plaatse. Alleen gebruik privékamer en sleutel te huur.

Speciale feesten op de meeste vrijdagavonden met ruime openingstijden. Geen lidmaatschap vereist.

Kenmerken

café, internettoegang, sauna, doolhof, jacuzzi / warm zwembad, relaxcabines, donkere kamer, gratis wifi, alleen voor volwassenen, cruise / fetisj

Bijgewerkt: 27-okt-2020

Saville Street East, Sheffield

Weekdag: 10:00 - 23:00
Weekend: 10:00 - 23:00

3.3
Publieksbeoordeling

Vanaf 150 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.