Gay Siem Reap · Diensten

Gay Siem Reap · Diensten

Onze verzameling van andere Gay-bedrijven, dienstverleners en LGBT-organisaties in Siem Reap.

x

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Q Travel Cambodia is een groep gediplomeerde gidsen, die privé-dagtochten en leuke uitstapjes aanbieden naar een van 's werelds grootste schatten; de historische tempels van Angkor Wat en de regio Siem Reap. Ze zijn gespecialiseerd in Gayvriendelijke excursies en voorzien de reizen naar de behoeften van elke klant, dus of je nu een gedetailleerde uitleg wilt van elk aspect van de geschiedenis van Angkor of een meer algemeen overzicht, Q Travel kan het allemaal bieden.

De gidsen van Q Travel Cambodja worden gecoördineerd door Sareth Nil, een Cambodjaan, geboren in de regio Siem Reap met een universitair diploma en 4 jaar ervaring als gediplomeerde gids voor de wonderen van Angkor. Sareth en alle gidsen werken als een team en sturen je weg van de toeristenvallen en naar herinneringen die een leven lang meegaan, en beloven je met een glimlach achter te laten.

Tours worden op maat gemaakt om aan uw eisen te voldoen, en dagtochten kunnen variëren van vele dagen tot een halve dag. Ze bieden ook rondleidingen naar andere attracties in de regio, evenals avondtochten om het lokale eten, bars en clubs te ervaren.

Eigenschappen

tailor made, sightseeing tours, evening tours, licensed guide

Bijgewerkt: 11 februari 2020

5.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 53 stemmen Stemmen

De zeer Gayvriendelijke tuk-tuk-chauffeur, Simon, biedt luchthaventransfers en tochten van een hele of een halve dag, inclusief een bezoek aan Angkor Wat in de vroege ochtend, een stadstour, het nachtleven en alle gay-plaatsen in Siem Reap.

Simon spreekt heel goed Engels en is 24 uur per dag beschikbaar. Bel of mail om een ​​afspraak te maken.

Bijgewerkt: 23-jun-2019
weekdag: 24 uur
weekend: 24 uur

4.2
Publieksbeoordeling

Vanaf 56 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.