Gay Sihanoukville

Gay Sihanoukville

Sihanoukville is een badplaats met de bekendste stranden van Cambodja, waaronder Serendipity Beach en Otres Beach.

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Gay SihanoukvilleSokha Beach

 

De stranden zijn hier over het algemeen minder druk, maar het kan in het weekend toch druk zijn. Otres Beach heeft een 4 km lange strook wit zand en is het minst druk. Het privéstrand Sokha is toegankelijk tegen betaling.

Sihanoukville heeft een hele kleine Gayscene, met OGA Bar zijnde de enige gay-locatie van de stad - gemeld als gesloten (oktober 2018).

Het voordelige Nature Life gay-hotel ligt in het Serendipity-strand in Sihanoukville en beschikt over 16 kamers, 2 duplex-lofts, een mooi buitenzwembad met ligbedden, een panoramisch solarium op het dakterras en een cocktailbar.

Op het terras rond het zwembad wordt een smakelijk ontbijt geserveerd. Het resort heeft een 24-uursreceptie en het personeel spreekt Khmer, Engels, Frans en Italiaans.

De Franse eigenaar en zijn hele team geven u graag informatie over de omgeving en organiseren uw transporten en excursies in Sihanoukville.

Het resort is alleen voor volwassenen en ligt op 3 minuten van de Gouden Leeuw, de witte zandstranden, het stadscentrum en populaire toeristische bezienswaardigheden, evenals vele bars, restaurants en winkels.

Eigenschappen

bar, café, zwembad, zonneterras, gratis wi-fi

Bijgewerkt: 26-okt-2020

Street 1035, Village 3, Serendipity Beach, Sihanoukville


Sihanoukville · Gayscene

gemeld GESLOTEN (Oktober 2018).

De belangrijkste Gaybar in Sihanoukville en een populaire ontmoetingsplaats met de lokale LGBT-gemeenschap. OGA heeft een modern interieur, met een gezellige sfeer en vriendelijk personeel.

OGA heeft ook een gay spa en sauna, gelegen in dezelfde compound.

Bijgewerkt: 23-jun-2019

276B Ekareach Street, Sihanoukville


4.5
Publieksbeoordeling

Vanaf 55 stemmen Stemmen

gemeld GESLOTEN (Oktober 2018).

De nieuwe OGArden massage Spa wordt gerund door het OGA Bar-team en biedt een indrukwekkend scala aan recreatieve voorzieningen alleen voor mannen.

Buiten is er een privétuin waar je kunt ontspannen, ontspannen (en natuurlijk de jongens bekijken), een jacuzzi, droge sauna, stoombad, watervallen en meer. Er is een massageservice beschikbaar en de bar serveert een aantal unieke cocktails en snacks.

Het sauna- en spagedeelte van OGA bevindt zich direct achter het OGA Bar. Alleen mannen (behalve op vrijdag - gemengd).

Bijgewerkt: 23-jun-2019

276B Ekareach Street, Sihanoukeville


4.5
Publieksbeoordeling

Vanaf 58 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.