Gay Singapore · Sportscholen

Gay Singapore · Sportscholen

Als je de behoefte voelt om te trainen terwijl je in Singapore bent, zijn er tal van Gay-populaire sportscholen in de stad.

x

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

如果 您 想 锻炼 身体 : 新加坡 有的是 受 同志 喜爱 的 健身房

Het bekroonde Fitness First in Singapore heeft veel locaties. De vestiging van One George St in Central Business District ligt langs de rivier de Singapore en biedt een prachtig uitzicht op Boat Quay en de Esplanade.

Deze grote club van 10,000 m² beschikt over een verwarmd zwembad, ruimte voor vrije gewichten, Technogym cardio-apparatuur met audio en visueel entertainment, stretchruimte, studio voor groepsoefeningen, freestyle trainingsruimte en zelfs een skytuin.

De sauna en stoomcabines worden behoorlijk wreed met Gayseksuele leden. De club biedt gratis trainingskleding.

Eigenschappen

café, zwembad, stoombad, sauna, fitnessruimte

Bijgewerkt: 14 februari 2020

1 George Street,#05-01, Singapore

weekdag: 06:00 - 23:00
weekend: za 07:00 - 19:00 uur; Zo 10:00 - 18:00

3.1
Publieksbeoordeling

Vanaf 59 stemmen Stemmen

Een van de grootste fitness- en wellnesscentra in Azië. True Fitness heeft momenteel 8 enorme, goed uitgeruste sportscholen in Singapore.

De vestiging van China Square Central in Cross Street is vooral populair bij de Gaygemeenschap. Kijk op de website voor informatie over andere locaties en openingstijden.

Eigenschappen

stoombad, sauna, fitnessruimte

Bijgewerkt: 02-mrt-2020

18 Cross Street, #B1-26, Singapore

weekdag: 06:00 - 23:00; Vrij 06: 00-22: 00 uur
weekend: za 06:00 - 21:00 uur; Zo 08:00 - 20:00

3.2
Publieksbeoordeling

Vanaf 60 stemmen Stemmen

Fitnessruimte voor jongens die serieus willen trainen. 24xfitness heeft een uitgebreid assortiment aan goed onderhouden cardiovasculaire toestellen, Life Fitness & hamerkrachtmachines, dumbbells, barbells etc. Deze vriendelijke sportschool heeft een aantal bodybuilders op wedstrijdniveau als leden.

Gunstig 24 uur geopend. Faciliteiten omvatten kleedkamers, douches, gratis WiFi. Dagelijkse en driemaandelijkse lidmaatschappen beschikbaar. Het management lijkt behoorlijk flexibel te zijn, dus het is de moeite waard om te vragen of u iets daartussenin prefereert.

Bijgewerkt: 21-nov-2019

112 Middle Road, Singapore

weekdag: 24 uur
weekend: 24 uur

4.9
Publieksbeoordeling

Vanaf 54 stemmen Stemmen

Freelance fitnesstrainer David biedt één-op-één-sessies in een privéfaciliteit met gloednieuwe fitnessapparatuur.

David heeft een ISSA Personal Training Certificate en een ITEC-diploma in massage. Een eigen douche met handdoeken en toiletartikelen is beschikbaar, evenals gratis drankjes.

David kan ook uitgebreid advies geven over voeding en lichaamsbeweging om u te helpen uw doelen te bereiken - of dat nu gaat om ophoping of gewichtsverlies. De tarieven beginnen bij $ 70 per uur. Trainingspakketten zijn beschikbaar met prijzen vanaf $ 650 voor 10 sessies. Er wordt een aanvullend eerste consult aangeboden.

Bijgewerkt: 14-sep-2020

14B Zion Road, Singapore

weekdag: 06:00 - 22:00
weekend: 06:00 - 22:00 uur

4.9
Publieksbeoordeling

Vanaf 57 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.