Gay Singapore · Restaurants en cafés

Gay Singapore · Restaurants en cafés

Singapore heeft een goede selectie van Gay-restaurants en Gay-populaire cafés, waarvan er vele zich in Chinatown bevinden.

x

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Singapore's Gay-populaire pizzeria / restaurant van Home of The Blue Spin-groep, makers van de beroemde Gaybars Tantric, Backstage Bar en May Wong's Café.

Peppermint Park serveert smakelijke pizza's tot 4 uur 's ochtends. De pizza's worden vers gemaakt en zijn een aanvulling op elk drankje dat je tijdens een avondje uit drinkt.

Eigenschappen

restaurant, café

Bijgewerkt: 14 februari 2020

78 Neil Road, Singapore

weekdag: 08:00 - 03:00
weekend: 08:00 - 04:00 uur

3.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 54 stemmen Stemmen

Het Gay-populaire PS Café heeft 4 locaties in Singapore. Ze zijn allemaal zo Gayvriendelijk als ze kunnen worden. De Ann Siang Hill-vestiging is een Gay-populaire ontmoetingsplaats na het werk.

Het café was een spin-off van Project Shop Blood Brothers - de Singapore tanktop en T-shirt modewinkel die synoniem was met de Gaymarkt.

Eigenschappen

bar, café, restaurant

Bijgewerkt: 21-nov-2019

45 Ann Siang Road #02-02, Singapore

weekdag: 08:00 - 23:00
weekend: 08:00 - 23:00 uur

3.5
Publieksbeoordeling

Vanaf 65 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.