South Barrow Gay Gids en Hotels

South Barrow Gay Gids en Hotels

Zuid Barrow

South Barrow is een dorp in South Somerset. Het werd genoemd in het Doomsday Book, dus het bestaat al een hele tijd. Het is een charmant, klassiek Engels dorp.

Hotels in South Barrow

Zuid Barrow

Natuurlijk heeft South Barrow niet echt een Gayscene - het is een klein dorp. Ga naar Bristol voor het gay-uitgaansleven in Avon en Somerset. Er is echter een gay glamping-ervaring te beleven.

 

Bekijk tarieven en boek nu

Dorothy Goes Glamping is een luxe glamping-camping in eigendom van Gay's in South Barrow, het hart van het prachtige platteland van Somerset in het Verenigd Koninkrijk, en is exclusief voor LGBTQ + -gasten.

De site is perfect voor romantische uitjes voor koppels, voor feesten zoals vrijgezellenfeesten of groepsvakanties en biedt een luxe ruimte en gemeenschap voor zijn LGBTQ + -gasten. Dorothy Goes Glamping is ook de perfecte digitale detox als een off-grid locatie, met milieuvriendelijke accommodatie om van het buitenleven te genieten en terug te gaan naar de natuur.

Tenten zijn zeer luxe, met bell-tenten, yurts en canvas-opties voor 2-8 personen met beddengoed. Er is een eigen douche en badkamer, evenals vuurkorven, gemakkelijke toegang om te parkeren en een on-site hot tub om van te genieten.

Dorothy Goes Glamping heeft ook het hele jaar door veel evenementen, met seizoensgebonden festivals en activiteiten ter plaatse, maar ook als een actieve supporter van de lokale LGBTQ + liefdadigheidsinstellingen en de gemeenschap waarmee ze samenwerken, en heeft ook eigen merchandise om te kopen om je verblijf te herinneren.

Bekijk de officiële website voor vragen en boekingen.

Kenmerken

douches, badkamers, beddengoed, bubbelbad, parking, evenementen, luxe tenten

Woodland Escape, South Barrow, Yeovil, Somerset

weekdag: 09: 00-18: 00
weekend: 10: 00-18: 00

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.