South Pacific Gay Gids en Hotels

South Pacific Gay Gids en Hotels

South Pacific Costa Rica omvat een dramatisch stuk kust dat bekend staat als Costa Ballena.

South Pacific Costa Rica is een van de beste delen van het land om te verkennen. Je vindt hier afgelegen stranden, gevarieerde flora en fauna en een gevoel van ongerept tropisch paradijs.

Zuidelijke Pacific Hotels

South Pacific

South Pacific Costa Rica is behoorlijk afgelegen en je zult er geen enorme keuze aan hotels vinden. Het is een zeer milieuvriendelijk gebied, dus er zijn grenzen aan bouwontwikkelingen.

 

Bekijk tarieven en boek nu

Exclusive TravelGay Aanbieding: Gratis fles wijn bij aankomst (rood/wit) bij aankomst bij een verblijf van minimaal 3 nachten in TheXT10. Noemen TravelGay bij het rechtstreeks boeken om bij de accommodatie in te wisselen.

TheXT10 is een afgelegen gay- en kledingresort voor mannen in Costa Rica. Het is de perfecte privéomgeving voor mannen die tijd willen doorbrengen met andere mannen, een waar paradijs voor natuurliefhebbers en mannelijke naturisten. Gelegen 90 minuten ten zuiden van Manuel Antonio nabij Ojochal. Het ligt dicht bij Playa Ojochal, de stranden van Bahia Ballena en natuurgebieden zoals het verbazingwekkende Corcovado National Park.

TheXT10 heeft 7 zeer moderne kamers met regendouches in de open lucht, twee overloopzwembaden en een yogaruimte. Het ontbijt is altijd inbegrepen bij uw verblijf bij TheXT10. Snacks en een beperkt dagmenu zijn beschikbaar als u besluit 's avonds niet de deur uit te gaan. Het eten bij TheXT10 is genereus, vers en gezond, en altijd goed doordacht. Veel groenten zijn biologisch uit de tuin of in ieder geval lokale producten.

Het pand is overal kleding optioneel en naaktheid wordt aangemoedigd, maar volledig optioneel. Het resort is eigendom van en wordt beheerd door Gay's, en het belangrijkste doel van TheXT10 is dat gasten zich ECHT GRATIS VOELEN!

Kenmerken

privé badkamer, inclusief ontbijt, parking, bar, restaurant, zwembad, zonneterras, gratis wifi

Bahía Ballena and Ojochal area,


Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.