Gay Gids en Hotels in Tanger

Gay Gids en Hotels in Tanger

Tanger was in de jaren vijftig een Gayhaven. Het was toen makkelijker om Gay te zijn in Tanger dan in Londen of New York.

Hoewel Tanger een lange geschiedenis heeft als Gayhaven, heeft het tegenwoordig geen officiële Gaylocaties. Marokko stelt Gayseksualiteit nog steeds strafbaar. In de jaren 50 was het meer een kwestie van Gay-activiteiten over het hoofd zien dan Gay's accepteren. De realiteit ter plaatse is op zijn zachtst gezegd altijd genuanceerd geweest. Tanger is nog steeds de thuisbasis van veel mensen die zich aangetrokken voelen tot de Boheemse belofte van de stad, zoals beschreven door William Burroughs en Joe Orton.

Hotels in Tanger

Tanger

Vanaf de zuidkust van Spanje zie je de lichtjes van Tanger fonkelen over het water. Je kunt vanuit Algeciras een veerboot naar Tanger nemen om je Marokkaanse avontuur te beginnen. In Tanger kunt u de Grotten van Hercules bezoeken en zien waar de Atlantische Oceaan de Middellandse Zee ontmoet. Je kunt ook in de voetsporen treden van Burroughs en Joe Orton en kijken of de oude Interzone van Tanger uit de jaren 50 nog te zien is.

Bekijk tarieven en boek nu

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.