Gay Taormina · Hotels

Gay Taormina · Hotels

Taormina is een schilderachtige stad in de Italiaanse regio Sicilië. De winkelstraat Corso Umberto is zeker een bezoek waard.

Taormina

Hieronder staan ​​onze tophotels in Taormina voor 2021 voor Gayseksuele reizigers.

Voor meer hotelkeuzes, Klik hier om in alle hotels in Taormina te zoeken.

Waarom dit hotel ?: Boutique Luxury. Goede locatie. Afgelegen omgeving.

Villa Carlotta is een prachtig boetiekhotel in Taormina. Het pand is onlangs gerenoveerd en kijkt uit over de Ionische Zee. Het is slechts een korte wandeling naar de beroemde winkelstraat Corso Umberto.

Je wordt begroet met uitzicht op de Etna en de zeestraat van Messina naar Calabrië vanuit de tuinen. Je voelt je meer als gasten in een aristocratisch huis dan als gasten van een hotel. Dit is een prachtige, romantische locatie waar u kunt genieten van de hoogste kwaliteit van dienstverlening.

Functionaliteiten

ontbijt, bar, restaurant

Via Luigi Pirandello, 81, 98039, Taormina ME


Waarom dit hotel ?: Adembenemende luxe. Geweldige locatie, luxe

Deze prachtige villa is de perfecte bestemming voor uw Gayvakantie. Met een adembenemend uitzicht op de zee en de Etna, vergeet je je verblijf in dit boetiekhotel niet.

Perfect voor een romantisch uitje, u ervaart de magie van Sicilië in uw eigen luxe hoek.

Gelegen in Taormina, een stad op een heuvel aan de oostkust van Sicilië, zult u genieten van de warme, lichte ruimtes en het Italiaanse design van dit luxe hotel dat het beste van Taormina en Sicilië weerspiegelt.

Functionaliteiten

bar op het dak, uitzicht, luxe, lekker eten

Via Leonardo Da Vinci 60, Sicilië, Taormina


Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.