Gay Thailand - Reisvideo's

Gay Thailand - Reisvideo's

Denkt u erover om Thailand te bezoeken? Bekijk deze twee uitstekende video's voor fantastische inspiratie voor Gayreizen.

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

In 2016 reisden Sergio en zijn partner vanuit Spanje om Thailand te verkennen Chiang Rai in het noorden tot Koh Samui in het zuiden. Bekijk Serigo's uitstekende video van hun avontuur, gearrangeerd met Travel Gay Asia.

In 2014 Chris Geary en zijn partner Erick De Chavez (die je misschien herkent van foto's op Travel Gay Azië) brachten twee weken door met backpacken door Thailand. Chris en Erick reisden licht - alleen een paar rugzakken en een videocamera. Ze werden verliefd op het land, de cultuur, de stranden, de vriendelijke mensen en het fantastische weer.

 

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.