gay Lissabon

Gay Tours Lissabon

Lissabon is misschien wel de meest opkomende stad van Europa. De vervaagde glamour, het geweldige eten en de betaalbare huur maken het tot een grote aantrekkingskracht. Lissabon is een erg populaire Gaystad. Oh, en Madonna woont daar.

Gay Tours Lissabon

Sintra and Cascais LGBT Day Trip from Lisbon
Locatie Icoon

Lissabon, Portugal

Toon op kaart
2.7
Publieksbeoordeling

Gebaseerd op 6 stemmen

Een dagje Sintra toevoegen is altijd een goed idee als je in Lissabon bent. Het is een prachtige stad met veel opmerkelijke architectuur - de stad staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Je bezoekt ook de badplaats Cascais.

Dit is een geweldige manier om enkele van de meest charmante steden van Portugal te zien met een intieme groep Gayseksuele reizigers.

De tour vertrekt om 9 uur vanuit de Principe Real-tuin in Lissabon.
Voordelen:
Gayreizen portugal

Laatst geupdate op: 8-Aug-2023

Gay Lisbon Tour: Historical LGBT Group Walking Tour
Locatie Icoon

Lissabon, Portugal

In een kleine groep LGBT-reizigers ontdek je de historische schatten van Lissabon tijdens deze wandeltocht van een halve dag door Lissabon. De tour zal de vele bezienswaardigheden van de districten Baixa, Chiado en Alfarma verkennen.

Je leert over de 18e-eeuwse aardbeving die een blijvende impact op Lissabon heeft gehad, ontdekt de historische bezienswaardigheden van het kasteel van Sao Jorge en Praça do Comércio en geniet van de drankjes en het gezelschap van je mede-LHBT-reizigers.

De tour vertrekt om 10 uur vanaf de standbeelden van Dome José de eerste en keert ongeveer 1250 uur later terug naar Praça do Príncipe Real, 096-4 Lisboa, Portugal.

 

 
Voordelen:
Historische Gaywandeling door Lissabon

Laatst geupdate op: 8-jul-2019

Meer rondleidingen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.