Gay Tucson bars, clubs en hotels

Gay Tucson bars, clubs en hotels

Tucson is een woestijnstad in de staat Arizona. Het heeft een paar Gay-locaties en verschillende galerijen en musea.

Omringd door de dramatische Sonorawoestijn, is Tucson een stad met een gevoel voor drama. In de woestijn zijn cactussen en de gigantische saguaro te vinden. Het is niet verwonderlijk dat Tucson het hele jaar door van de zon geniet.

Hotels in Tucson

Tucson

Tucson heeft ongeveer 500,000 inwoners. Er zijn tal van uitstekende hotels om uit te kiezen, waaronder boerderijen en spa's. Het weer maakt het in elk jaargetijde een aantrekkelijke bestemming.

 

Bekijk tarieven en boek nu

Gayvriendelijke Tucson-rondleidingen en -ervaringen

Blader door onze zorgvuldig uitgekozen selectie Gayvriendelijke tours en ervaringen in Tucson van onze partners met gratis annulering 24 uur voordat uw tour begint.

Gaybars Tucson

Venture-N is een charmante, rustieke Gaybar in Tucson. Er is een buitenterras en een rookruimte. Er worden verschillende lokale bieren geserveerd. Het is een relaxte bar zonder attitude. Populair bij papa's.

Kenmerken

bar

1239 N 6th Ave, Tucson

weekdag: ma-vr: 12 - 2 uur
weekend: za-zo: 12 - 2 uur

Gaybar zonder franjes in Tucson. Niets bijzonders, maar wel vriendelijk. Het bestaat al sinds 2010. Je kunt kiezen uit meer dan 20 speciaalbieren. Er is een patio voor rokers. De foodtruck staat woensdag - zondag buiten. Karaoke is op zondag van 1 uur tot 30 uur.

Kenmerken

bar, eten, karaoke

2449 N Stone Ave, Tucson

weekdag: ma-vr: 12 - 2 uur
weekend: za: 12-2 uur zo: 12-12 uur

IBT's, gelegen aan de historische 4th Ave in Tucson, Arizona, staat bekend als een van de beste Gaybars en dansclubs in het zuidwesten. Deze levendige locatie is zeven dagen per week geopend en organiseert dragshows, karaoke- en trivia-avonden, evenals GoGo-jongens en dj's in het weekend. Geniet van ongedwongen eten en klassieke cocktails op het terras en meng je onder de vrolijke menigte.

Kenmerken

eten, drinken, cocktails, dj's, dragshows, trivia, karaoke, gogo boys,

616 N 4th Ave, Tucson

weekdag: 12 - 2 uur
weekend: 12 - 2 uur

Gay Services Tucson

Bears of Old Pueblo is een sociale groep die op verschillende tijdstippen rond Tucson bijeenkomt.

Bear Coffee bij Crave vindt elke dinsdag om 7 uur plaats (30 E Broadway Blvd). Chit-chat met een beer als thema tijdens eten en drinken. First-timers en buitenlanders zijn welkom.

Het Maandelijkse Potluck & Meeting vindt plaats op de tweede zaterdag van elke maand. Kijk op de website voor meer details over tijden en locaties. Breng wel een gerecht mee.

Het Maandelijkse Beer Beer Bust is, zoals u wellicht heeft begrepen, een maandelijkse drinksessie. Het vindt plaats in de Venture-N.

Kenmerken

meetup voor beren