Wichita Gaybars, clubs en hotels

Wichita Gaybars, clubs en hotels

Wichita is een stad in Kansas met een behoorlijke Gayscene. Het wordt geprezen als de "Luchthoofdstad van de wereld."

Wichita wordt beschouwd als een van de beste plekken om te wonen in Kansas. Het is ook beroemd als de geboorteplaats van Pizza Hut. Geografisch gezien ligt Wichita in het hart van Amerika.

Wichita Hotels

Wichita

Wichita is een groot industrieel centrum met veel werkgelegenheid en een groeiend cultureel centrum. Het is de thuisbasis van het grootste museum in de staat. In Wichita vind je enkele Gaybars en Gayclubs.

 

Sluit je aan bij de Travel Gay Nieuwsbrief

Bekijk tarieven en boek nu

Gayvriendelijke Wichita-rondleidingen en -ervaringen

Blader door onze zorgvuldig geselecteerde selectie Gayvriendelijke tours en ervaringen in Wichita van onze partners met gratis annulering 24 uur voordat uw tour begint.

Club Boomerang is een Gayclub in Wichita met een grote dansvloer. Ze spelen top 40 en EDM. Enkele van de beste dragqueens in het middenwesten treden op in Club Boomerang. De Boomerang Boys treden elke zaterdag op met weinig kleren.

Functies

club

1400 E 1st St N, Wichita


J's Lounge is een chique gay-duikbar in Wichita. Drankjes worden zeven dagen per week aangeboden. Er is een ruime zithoek buiten - het is een bar waar je jezelf kunt horen praten.

513 E Central Ave, Wichita

weekdag: ma-vr: 4-11 uur
weekend: za-zo: 4-11 uur

Rain Cafe and Lounge is niet echt een Gaybar, maar wel Gaypopulair. Ze serveren hart-Amerikaans eten. U kunt genieten van een lunch die de kater kapot maakt en in het weekend de hele nacht dansen.

Functies

bar, restaurant

518 E Douglas Ave, Wichita

weekdag: ma-vr: 11u-2u
weekend: za: 11-2 uur zo: 10-30 uur

XY Bar is een populaire Gaybar en dansclub in Wichita. Het is eigendom van een plaatselijk Gaypaar. Zeven dagen per week geopend. Gaybar maar trekt vaak een gemengd publiek.

Functies

bar

235 N Mosley St, Wichita

weekdag: ma-do: 6-2 uur vr: 5-2 uur
weekend: za-zo: 2 - 2 uur

The Store is een Gaybar in Wichita die een lesbisch publiek trekt. Er is een grote buitenruimte. Een relaxte, leuke bar om te bezoeken voor een drankje.

 

Functies

bar

3210 E Osie St, Wichita

weekdag: ma: 3-2 uur di-vr: 12-2 uur
weekend: za-zo: 12 - 2 uur

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.