Bridgeport

Wilmington Gay Gids en Hotels

Wilmington is de belangrijkste stad van de staat Delaware. Het heeft een kleine Gayscene die als Gaybar wordt verzorgd.

Wilmington is een compacte stad en is de op een na kleinste staat van Amerika. Delaware wordt beschouwd als de "eerste staat" van Amerika en het is waar de sterren en strepen voor het eerst werden opgetrokken. U kunt enkele van de vroegste koloniale gebouwen in Wilmington bezoeken.

Hotels Wilmington

Wilmington Bezoek Old New Castle om de koloniale geschiedenis van de stad te zien. U kunt ook enkele herenhuizen, parken en kunstgalerijen bezoeken. Wilmington is een stad met veel culturele bezienswaardigheden.   Bekijk tarieven en boek nu

Gayvriendelijke Wilmington-rondleidingen en -ervaringen

Blader door onze zorgvuldig geselecteerde selectie Gayvriendelijke tours en ervaringen in Wilmington van onze partners met gratis annulering 24 uur voordat uw tour begint.

Bridgeport

Gaybars in Wilmington

  Crimson Moon Tavern
  Locatie Icoon

  1909 W 6th St, Wilmington,

  Toon op kaart
  Crimson Moon Tavern is de enige Gaybar in Wilmington, DE. Er is een dansvloer boven en een buitenterras. De locatie organiseert dragshows en karaoke-avonden. Crimson Moon Tavern is een ontmoetingsplaats voor de Gaygemeenschap van de staat Delaware.
  Voordelen:
  Bar

  Weekdag: woensdag t/m donderdag: 5 uur - 30 uur

  Weekend: vr: 5:30-1:7 za: 30:1-XNUMX:XNUMX

  Laatst geupdate op: 8-Aug-2023

  Is er iets mis?

  Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.