Woking Gay Gids en Hotels

Woking Gay Gids en Hotels

Woking is a town in Surrey close to the Greater Londen Area. There are currently no gay bars in Woking or Surrey but there is a popular local Male Massage venue.

Hoewel er in Woking geen Gaybars zijn, heeft Surrey wel een kleine Gayscene. Woking is een populaire plek om te wonen. Het ligt in het hart van Surrey, maar ook op woon-werkafstand van Londen.

Hotels in Woking

Woking

You can get a train to central Londen in just 25-minutes from Woking. Naturally, if you’re looking for gay bars then Londen is on your doorstep. There is however a great local Male massage venue and we do have some gay-friendly venues in Woking for you to consider and a list of hotels.

 

Bekijk tarieven en boek nu

Gaymassage in Woking

Male Massage Surrey is een mannelijke massageservice die eigendom is van Gay's en gevestigd is in Woking, Surrey, VK. Simon is gespecialiseerd in volledige lichaamsontspanning, gericht op het verlichten van stress en spanning, met een focus op welzijn.

Zijn Naturistische en Zweedse massagebenadering maakt gebruik van kalmerende muziek, oliën en technieken om het lichaam te ontspannen. Hoewel dit een heerlijke massageservice is, is het belangrijk op te merken dat dit een professionele service is zonder seksuele connotaties. Het adres wordt bij boeking bevestigd.

Male Massage Surrey heeft klanten uit de omgeving en mensen die specifiek naar de locatie reizen, dus informeer op de officiële website voor boekingen en meer informatie.

dichtstbijzijnde station: Woking Station

Functies

massage, gratis wifi

West Hill Road, Woking

weekdag: 10: 00-19: 00
weekend: za 10: 00-17: 00

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.