Graz Gaybars & Clubs

Graz Gaybars & Clubs

Graz heeft een kleine Gayscene en nachtleven. Hier is een overzicht van Gaybars en LGBT-populaire clubs in Graz.

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

STARS is een van de weinige gay-locaties in Graz. Deze gay café-bar bestaat sinds 2014 en staat bekend om zijn geweldige sfeer, goede muziek en leuk publiek. Een geheel in de muurstijl met een geweldige reputatie bij de lokale bevolking.

Zondag gesloten.

Functies

bar, muziek, café

Bijgewerkt: 06 juli 2021

Schönaugasse 9, Graz

Weekdag: 4:00 - 2:00 uur
Weekend: za: 6:00 - 4:00 zo: GESLOTEN

3.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 56 stemmen Stemmen

Gayvriendelijk café-bar & restaurant Cafe Silber. Het opende in 2011 en gaat sindsdien sterk. Serveert een selectie koffie, bier, drankjes en eten in een zeer mooie omgeving, met een zithoek in de buitenlucht en een tuinterras.

Gesloten op zondag, woensdag en feestdagen.

 

 

Functies

bar, muziek, café, restaurant

Bijgewerkt: 06 juli 2021

Klosterwiesgasse 3, Graz

Weekdag: ma, di, do, vr: 4:00 - 2:00 woensdag: GESLOTEN
Weekend: Za: 6:00 - 2:00 Zo: GESLOTEN

3.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 53 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.