Hanoi Gaybars & Clubs

Hanoi Gaybars & Clubs

Hanoi heeft een klein Gay-uitgaansleven, maar de weinige Gaybars en dansclubs die er zijn, verdienen uw steun.

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Hopelijk zal de snelle groei van Hanoi als toeristische bestemming en het toenemende aantal LGBT-reizigers de ontwikkeling van meer Gaybedrijven en Gaygemeenschap als geheel aanmoedigen.

De bekendste Gaybar van Hanoi en een van de langstlopende Gaylocaties van Vietnam. GC is erg druk op vrijdag- en zaterdagavond, met Gay-locals, expats en buitenlanders.

De onlangs gerenoveerde bar heeft een pooltafel, enkele krukken en stoelen. Gelegen nabij het Hoan Kiem-meer. Makkelijk te vinden (let op: twee straten delen dezelfde naam).

Loop vanaf het meer Ngo Bao Khanh Street af (weg van het meer) en sla rechtsaf bij Khanh Street. GC Bar is ongeveer 50 meter naar beneden. Boven de deuren hangt een verlicht bord.

Eigenschappen

bar, muziek

Bijgewerkt: 02-mrt-2020

5 Bao Khanh, Hang Trong, District 1, Hanoi


3.4
Publieksbeoordeling

Vanaf 87 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.