Hanoi Gay Massage Spas

Hanoi Gay Massage Spas

Hanoi is de thuisbasis van verschillende Gaymassagespa's en salons voor mannen. Hier is een overzicht van de beste locaties in de stad.

x

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Hanoi Gay Massage Spas

24-uurs massageservice voor mannen.

Neem contact op via WhatsApp / LINE / WeChat / Kakaotalk.

Eigenschappen

Gay massage

Bijgewerkt: 21-nov-2019

3.2
Publieksbeoordeling

Vanaf 72 stemmen Stemmen

Exclusive: Buy One Facial, Get 20% off Body

Akira Clinic biedt Onsen-sauna, massages, gezichtsbehandelingen, huid- en lichaamsverzorging, van top tot teen, in een traditionele Japans-Vietnamese setting, versterkt door de aroma's van hout en essentiële oliën.

Akira Spa is een wereld op zich voor u en / of uw partner om te ontspannen en de geneugten van de therapie te ontdekken. Je geniet van een kopje thee met smaken uit Vietnam en een Japans geïnspireerde omgeving.

 

dichtstbijzijnde station: 50 meter van Temple Literature Hanoi

Eigenschappen

sauna, bar, muziek, massage, privédouche, spa, relaxcabines, kluisjes, gratis wifi

Bijgewerkt: 12-nov-2020

2F, 8 Cat Linh, Cat Linh, Dong Da District, Hanoi

weekdag: 09:00 - 22:00
weekend: 09:00 - 21:00 uur

3.5
Publieksbeoordeling

Vanaf 61 stemmen Stemmen

Deze spa is alleen voor mannen en biedt een scala aan massages, waaronder vierhandige en volledige lichaam. Er zijn 5 standaard kamers en 2 VIP kamers en 1 luxe kamer.

Geen saunafaciliteiten en geen out-call-service. De spa sluit om 11 uur (laatste inloopafspraak om 30 uur). Gelegen aan de kant van een hoofdstraat, heel gemakkelijk te vinden.

Eigenschappen

massage

Bijgewerkt: 02-mrt-2020

237 Giang Vo St, Dong Da, Hanoi

weekdag: 10:30 - 23:30
weekend: 10:30 - 23:30 uur

2.8
Publieksbeoordeling

Vanaf 108 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.