Gaybars in Hebden Bridge

Gaybars in Hebden Bridge

Hebden Bridge is lange tijd een natuurlijk thuis geweest voor Gay's en kunstenaars. Het is vooral populair bij de lesbische gemeenschap.

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Nelsons Wine Bar is geen Gaybar, maar het is wel erg Gay-gastvrij. Niet zo verwonderlijk, want het bevindt zich in de zeer Gay-populaire Hebden Bridge, het sapphic juweel in de kroon. Ja, dat klopt, Hebden Bridge is het lesbische mekka van het VK.

Ga naar Nelsons Wine Bar voor het diner - het is volledig vegetarisch - en / of een drankje in de avond. Het is elke dag geopend - behalve maandag - vanaf 17 uur.

Functies

bar, muziek, restaurant

Bijgewerkt: 12-mrt-2019

Crown St, Hebden Bridge

Weekdag: di-do: 17:00-00:00
Weekend: vr-za: 17:00-01:00 zo: 17:00-00:00

5.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 52 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.