Ho Chi Minh Gay Cafés & Restaurants

Ho Chi Minh Gay Cafés & Restaurants

Zin in een lekker kopje koffie in een Gayvriendelijke omgeving? Bezoek een van deze Gay-cafés en Gay-populaire restaurants in Ho Chi Minh.

x

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Vandaag:  Nutteloze Trivia NightMorgen:  50% korting op alle cocktails van 8:30 tot 10:00 uur

Casablanca Restolounge n'Bar is een door Gay's beheerde, gemengde bar voor gasten om te dineren en te loungen in het bruisende hart van Ho Chi Minh-stad.

De locatie biedt een breed scala aan authentieke Marokkaanse gerechten in een ontspannen sfeer en serveert ontbijt, lunch en diner.

De lounge op de tussenverdieping biedt shisha en Marokkaanse thee, terwijl de 2e verdieping een eigen cocktailmenu heeft.

Happy Hours dagelijks 5:8 tot 95:10 alle cocktails XNUMXK VND XNUMX% korting voor gebruikers van onze app.

Kijk op de officiële website voor meer informatie en boekingen.

 

 

 

Eigenschappen

bar, restaurant, muziek, karaoke, internettoegang, gratis wifi

Bijgewerkt: 04-sep-2020

54 Le Thanh Ton, District 1, Ho Chi Minh City

weekdag: 07:00 uur tot laat
weekend: 07:00 uur tot laat

LGBT-vriendelijk Vietnamees restaurant in het bruisende uitgaansgebied van Ho Chi Minh.

Five Oyster serveert zeevruchten en Vietnamees eten, met dagschotels, ontspannen sfeer, dakterras, attent personeel. Aan speciale verzoeken en dieetwensen kan worden voldaan.

Veel waar voor je geld en goedkoop bier. Probeer de verse oester met dipsaus - slechts 50 cent per stuk! 2014-2015-2016 ontvanger van Certificaat van uitmuntendheid van TripAdvisor.

Eigenschappen

bar, music, 'cafe, restaurant, free wifi

Bijgewerkt: 30-okt-2020

234 Bui Vien Street, District 1, Ho Chi Minh

weekdag: 09:00 - 23:00
weekend: 09:00 - 23:00 uur

4.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 57 stemmen Stemmen

gemeld GESLOTEN (Mei 2019)

Highlands Coffee is een gevestigde Vietnamese coffeeshop die al meer dan 20 jaar actief is, met vestigingen in heel Ho Chi Minh-stad.

De Nam Ky Khoi Nghia-vestiging in District 1 is een populaire ontmoetingsplaats voor lokale Gaymannen die komen genieten van een koffiepauze, surfen op het internet, een boek lezen of andere Gayseksuele klanten bekijken.

De drukste tijden zijn in de vroege avonduren en in het weekend.

Bijgewerkt: 04 mei 2020

92 Nam Ky Khoi Nghia, Ho Chi Minh


2.2
Publieksbeoordeling

Vanaf 57 stemmen Stemmen

gemeld GESLOTEN (Januari 2018) voor renovatie

Nieuw café & restaurant dat heerlijke koffie, brunch, lichte maaltijden en drankjes serveert in een Gayvriendelijke sfeer. Het aantrekkelijke interieur trekt enkele LGBT-klanten aan.

The Avenue heeft 3 verdiepingen. De meeste laptopgebruikers bevinden zich op de bovenste verdieping (de "Groene Vloer" genoemd) met lichte jazzmuziek op de achtergrond. Het personeel is een mix van hetero en LGBT, en de eigenaar Yoonie geeft graag informatie over de lokale Gayscene.

Het café bevindt zich in het centrum van Ho Chi Minh-stad, op slechts 2-3 minuten lopen van de Walking Street, op dezelfde baan als het Sheraton Hotel.

Aanbevolen dranken: Vitamin Bomb, gemengde bessen, Ms Refresh, Hello Sunshine

Bijgewerkt: 21-nov-2019

50 Dong Du, Ho Chi Minh


4.2
Publieksbeoordeling

Vanaf 57 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.