Ho Chi Minh Gay sauna's en massage

Ho Chi Minh Gay sauna's en massage

Ho Chi Minh heeft een aanzienlijk aantal Gaysauna's die ook dienen als massagespa voor mannen. De meeste locaties zijn vriendelijk voor buitenlanders.

x

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Ho Chi Minh-massagespa's

3 Some Spa, een onlangs geopende gay spa in Ho Chi Minh, is gespecialiseerd in traditionele massages met een sauna, een jacuzzi en een titaniumzoutbad. De weekenden zijn druk, met mannen die willen genieten van de sauna, vrienden willen maken en in het algemeen willen ontspannen en plezier willen hebben.

De spa is schoon, gematigd en gastvrij, waar u gratis water, kruidenthee, koffie en fruit kunt krijgen. Gelegen naast Saigon Zoo & Botanical Garden, en tien minuten van Ben Thanh Market.

Eigenschappen

massage, spa, sauna, jacuzzi

Bijgewerkt: 16-nov-2020

29/6 Nguyen Binh Khiem St, Ben Nghe Ward, District 1, Ho Chi Minh

weekdag: 11: 00-22: 00
weekend: 11: 00-22: 00

3.4
Publieksbeoordeling

Vanaf 75 stemmen Stemmen

Yang Spa, een mannelijke spa in het hart van Ho Chi Minh-stad. Het team is er zeker van dat u service van goede kwaliteit zult ervaren, met een persoonlijke techniek die u gegarandeerd helpt te ontspannen. Er is een pendeldienst beschikbaar voor bezoekers, kijk op hun Facebook-pagina voor meer informatie. Restitutie is mogelijk als u niet volledig tevreden bent met de ontvangen service.

Geniet van een sauna en stoombad, evenals de mogelijkheid voor een speciale vierhandenmassage. Mis het niet als je in Ho Chi Minh bent!

Eigenschappen

body massage, thai massage, traditional massage

Bijgewerkt: 16-okt-2020

8/18 Tran Hung Dao, Cau Kho Ward, District 1, Ho Chi Minh

weekdag: 11: 00-23: 00
weekend: 11: 00-23: 00

4.6
Publieksbeoordeling

Vanaf 5 stemmen Stemmen

Cruisy kleine Gaysauna in een aantrekkelijk decor in Marokkaanse stijl. Ngoc Diep (voorheen "Thanh Dao") beschikt over kluisjes, droge sauna, stoombad, massageservice, lounge.

Goed uitziende, vriendelijke menigte. ND Spa bevindt zich in een klein steegje - ga helemaal naar het einde en zoek naar het kleine bordje.

Eigenschappen

bar, stoombad, massage, sauna, relaxcabines, donkere kamer

Bijgewerkt: 21-nov-2019

372/25 Cach Mang Thang Tam, District 3, Ho Chi Minh


3.2
Publieksbeoordeling

Vanaf 54 stemmen Stemmen

Thanh Binh (voorheen "Binh Minh") is een relatief nieuwe lokale Gaysauna met jacuzzi, droge sauna, stoombad en douches op alle niveaus, een kleine tv-lounge en een donkere kamer.

In deze slecht verlichte sauna wordt het 's avonds het drukst. Het publiek is vriendelijk en voornamelijk lokale jongens van in de twintig.

Eigenschappen

stoomkamer, sauna, donkere kamer

Bijgewerkt: 21-nov-2019

L19 Number 1 Street, Ward 3, District 1, Ho Chi Minh

weekdag: 09:00 - 22:00
weekend: 09:00 - 22:00 uur

3.9
Publieksbeoordeling

Vanaf 64 stemmen Stemmen

Thai Long Spa ligt op slechts 20 minuten rijden van het stadscentrum en biedt een scala aan sauna- en spafaciliteiten, waaronder een droge sauna, een stoomkamer, een donkere kamer en douches.

Er is een scala aan massages beschikbaar, waaronder lichaams- en gezichtsmassages. Bekwaam en vriendelijk personeel staat klaar om u een warm welkom te bieden.

Eigenschappen

internettoegang, massage, sauna, spa, gratis wi-fi

Bijgewerkt: 21-nov-2019

75/19/6 Nguyen Sy Sach St, 15 Ward, Tan Binh District, Ho Chi Minh

weekdag: 10:00 - 21:30
weekend: 10:00 - 21:30 uur

3.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 56 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.